Українська модель Сава Понтійська, на яку напали на фестивалі у Каннах, знайшла підтримку у РФ

Читать на русском
Автор
704
Сава Понтійська звернулася за допомогою до російського адвоката Новина оновлена 18 червня 2024, 16:27
Сава Понтійська звернулася за допомогою до російського адвоката. Фото @pontyjska01

Модель заявила, що мала всі документи й право на участь у фестивалі

Українська модель, переможниця конкурсу краси "Міс Європа 2023" Сава Понтійська подала до суду на організаторів кінофестивалю в Каннах після того, як на неї напала співробітниця охорони. Дівчина звернулася за допомогою до російських адвокатів, щоб вони допомогли відстояти у суді її інтереси.

Про це повідомляє Telegram-канал SHOT.

Українка заявила, що обурена такою поведінкою охоронців, адже її "жорстоко" стримали й не пропускали до зали, хоча мала квиток на прем’єру фільму "Марчелло Міо". На очах інших гостей її затримали, провели всередину й випустили через інший вихід.

Тепер Сава Понтійська вимагає від організаторів престижного кінофестивалю компенсацію у розмірі 100 тисяч євро, заявивши, що цей інцидент завдав їй як фізичного, так і психологічного болю. Захищати її інтереси у суді погодився російський адвокат Олександр Добровінський.

Дівчина розповіла, що намагалася зв’язатися з організаторами заходу після інциденту та з’ясувати, чому її не пустили на прем’єру фільму, а також отримати вибачення. Але жодної відповіді вона не отримала.

До речі, охоронниця, яка виштовхнула модель, відзначилася своєю агресивною поведінкою щодо інших гостей, вона намагалася прогнати з червоної доріжки співачку Келлі Роуленд, учасницю k-pop групи Girls’ Generation Їм Юну та домініканську актрису Масіель Таверас.

Російські паблики повідомляють, що зараз Сава Понтійська живе в Польщі, куди переїхала після початку повномасштабної війни через те, що нібито незгодна з українською позицією.

"Телеграф" повідомляє, що 50-річна актриса Хайді Клум викликала фурор на червоній доріжці в Каннах. Знаменитість обрала для заходу сукню українського бренду.