Бюджетний літній салат: як приготувати закуску з печінкою тріски
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Простий рецепт бюджетного салату](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/fe/4b6fccf7-4b5bac5f396301c98005d4696f2f2fe1.jpg?v=8509_1)
Легкий літній салатик
Цей салат ви захочете готувати щодня. Він смачний, легкий і корисний, а приготувати його дуже просто. Раніше ми ділилися рецептом пікантних огірочків, а тепер розповідаємо, як приготувати бюджетний салат з печінкою тріски.
Усі інгредієнти для цього салату дешеві, а смак закуски виходить ніжний і соковитий. Рецептом поділилися на порталі "Вона".
Як приготувати салат з печінкою тріски
Інгредієнти:
- печінка тріски — 150 г;
- білокачанна капуста — 250 г;
- огірки — 100 г;
- кріп — на свій смак;
- майонез — 50 г;
- сіль, перець — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Білокачанну капусту нарізаємо і перекладаємо у глибоку тарілку. Огірки нарізаємо соломкою. Змішуємо з капустою.
- Дрібно нарізаємо свіжий кріп. Пересипаємо в миску і перемішуємо.
- Печінку тріски розминаємо виделкою. Перекладаємо її в миску до салату. Додаємо майонез, сіль і перець. Перемішуємо і подаємо на стіл. Смачного!
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати салат "Свіжість". Ми поділилися простим рецептом ідеальної літньої закуски.