Бюджетний літній салат: як приготувати закуску з печінкою тріски

Читать на русском
Автор
Простий рецепт бюджетного салату
Простий рецепт бюджетного салату. Фото Freepik

Легкий літній салатик

Цей салат ви захочете готувати щодня. Він смачний, легкий і корисний, а приготувати його дуже просто. Раніше ми ділилися рецептом пікантних огірочків, а тепер розповідаємо, як приготувати бюджетний салат з печінкою тріски.

Усі інгредієнти для цього салату дешеві, а смак закуски виходить ніжний і соковитий. Рецептом поділилися на порталі "Вона".

Як приготувати салат з печінкою тріски

Інгредієнти:

  • печінка тріски — 150 г;
  • білокачанна капуста — 250 г;
  • огірки — 100 г;
  • кріп — на свій смак;
  • майонез — 50 г;
  • сіль, перець — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Білокачанну капусту нарізаємо і перекладаємо у глибоку тарілку. Огірки нарізаємо соломкою. Змішуємо з капустою.
  2. Дрібно нарізаємо свіжий кріп. Пересипаємо в миску і перемішуємо.
  3. Печінку тріски розминаємо виделкою. Перекладаємо її в миску до салату. Додаємо майонез, сіль і перець. Перемішуємо і подаємо на стіл. Смачного!

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати салат "Свіжість". Ми поділилися простим рецептом ідеальної літньої закуски.