Зірка "Бріджертонів" вийшла у світ в елегантному вбранні та капелюсі від українського дизайнера (фото)

Читать на русском
Автор
547
Нікола Кохлан приміряла капелюх від українського дизайнера Новина оновлена 12 червня 2024, 12:52
Нікола Кохлан приміряла капелюх від українського дизайнера. Фото Фото Getty Images

Свій look зірка серіалу доповнила виразним макіяжем та аксесуарами

Ірландська 37-річна актриса Нікола Кохлан, яка здобула популярність завдяки телесеріалу "Бріджертони", з’явилася на публіці у гарному вечірньому вбранні. Свій образ вона доповнила аксесуаром від українського дизайнера Ruslan Baginskiy.

Кадри із заходу знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Свій look Нікола Кохлан підкреслила виразним макіяжем та аксесуарами.

Зірка "Бріджертонів" днями відвідала прес-тур проекту. Для вечора вона обрала чорну спідницю-олівець від бренду JACQUEMUS, а також білий в’язаний топ з об’ємними рукавами три чверті ручної роботи від Colin Burke. Актриса красиво вклала волосся і зробила виразний макіяж із чорними стрілками.

Нікола Кохлан доповнила елегантний образ чорним головним убором від українського дизайнера Ruslan Baginskiy. Вартість капелюха становить близько 18 тисяч гривень. Аксесуари від українського дизайнера можна також побачити в гардеробах таких зірок, як Мадонна, Бейонсе, Леді Гага, Бела Хадід та інших.

Нікола Кохлан
Нікола Кохлан у капелюсі від українського бренду

У серіалі "Бріджертони" Нікола Кохлан грає Пенелопу Фезерінгтон (леді Віслдаун). У третьому сезоні кінокартини Netflix її героїні виділили центральне місце, оскільки сюжет зосереджений на стосунках між Пенелопою та Коліном. В одному з інтерв’ю знаменитість зізналася, що перебуває у шоці від пильної уваги, але з іншого боку, це допомогло їй "вийти з тіні" і вона пишається виконаною роботою.

"Телеграф" повідомляв раніше, що американську супер-модель Емілі Ратаковські побачили у Нью-Йорку в одязі українського бренду. Образ знаменитості вийшов спортивним та модним.