Новий сезон гучних "Бріджертонів" зняла українська операторка Діана Оліфірова (відео)

Читать на русском
Автор
Українська кінооператорка Діана Оліфірова Новина оновлена 17 травня 2024, 11:26
Українська кінооператорка Діана Оліфірова. Фото Колаж "Телеграф"

Українка Діана Оліфірова зняла дві серії "Бріджертонів" для Netflix

Стрімінговий сервіс Netflix представив перші чотири серії третього сезону серіалу Бріджертони. Він був знятий за мотивами книг Джулії Квін. Як виявилося 3 та 4 серію зняла українська операторка Діана Оліфірова.

Як повідомляє Variety, третій сезон "Бріджертонів" розділений на дві частини. Перші чотири серії сезону глядачі можуть побачити вже зараз, а решту епізодів покажуть на Netflix з 13 червня. Відомо, що новий сезон серіалу присвячений Пенелопі Фезерінгтон, яка нарешті відкрила своє серце для кохання. У той же час на шлюбному ринку дебютує Франческа Бріджертон – наймолодша із сестер у родині.

Що відомо про українку Діану Оліфірову

Українська операторка Діана Оліфірова, яка зняла 3 та 4 епізод "Бріджертонів", випускниця Київського університету Карпенка-Карого. Також вона навчалася у найпрестижнішій британській Національній кіношколі NFTS. Треба сказати, що потрапити в цю кіношколу дуже непросто — на операторський факультет NFTS на рік набирають лише вісім людей з усього світу. І Діана Оліфірова багато працювала, щоб стати однією з них.

Раніше Діана Оліфірова працювала над зйомками серіалу "Трепет серця" для Netflix та "Малюк" для HBO. А тепер виступила в ролі кінооператора у 3 та 4 епізодах серіалу "Бріджертони".

Діана Оліфірова
Діана Оліфірова. Фото: https://www.instagram.com/dianaolifirovadop/

Раніше "Телеграф" розповідав, що Наомі Кемпбелл викликала фурор на червоній доріжці в Каннах. Модель з’явилася на публіці у розкішному чорному вбранні.