Емілі Ратаковскі "засвітилася" у Нью-Йорку в одязі українського бренду (фото)

Читать на русском
Автор
Модель обрала топ від бренду TTSWTRS Новина оновлена 04 червня 2024, 13:28
Модель обрала топ від бренду TTSWTRS. Фото Getty Images

Модель виглядала ефектно

Світові зірки все частіше почали вдягати українські бренди як для світських заходів, так і для доповнення повсякденних луків. Днями відома модель Емілі Ратаковскі прогулялася вулицями Нью-Йорка у топі від українського виробника, створивши ефектний образ.

Khaki BraTop, який належить до колекції Fractale від українського бренду TTSWTRS став ідеальним доповненням спортивного і стильного водночас образу американської моделі. Знаменитість стала мішенню для фотографів.

Емілі Ратаковскі
Фото: Getty Images

Емілі Ратаковскі обрала для вихідного дня сірі спортивні штани-джогери з низькою посадкою, бомбер оверсайз молочного кольору і короткий топ. Навіть в одязі вільного крою модель змогла підкреслити свою ідеальну фігуру, одягнувши короткий топ-бра кольору хакі, який оголив струнки живіт зірки.

Емілі Ратаковскі
Фото: Getty Images

Зручні кросівки чудово завершили образ моделі. Чорні сонцезахисні окуляри і пряме розпущене волосся, яке розвивалося на вітрі, ідеально доповнили лук.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Емілі Ратаковскі "засвітила" декольте у спокусливих фото з Формули-1. Модель показала спокусливі фото.