Ви точно цього не знали: чим змастити курочку, щоб вона вийшла з рум’яною скоринкою

Читать на русском
Автор
1191
Спробуйте — і не пошкодуєте
Спробуйте — і не пошкодуєте. Фото shuba.life

М’ясо вийде шикарним

Ароматна, соковита курочка з хрусткою скоринкою — ідеальний варіант для ситного обіду та святкового столу. Однак навіть у найдосвідченішого кулінара ця страва не завжди виходить.

Щоб отримати рум’яну та хрумку скоринку на запеченій курці, можна використовувати деякі інгредієнти. Як саме досягти такого результату, розповімо разом із Ukr.Media.

Як отримати рум’яну і хрумку скоринку на курці

Для вишуканості та благородності страви можна використовувати коньяк. Це подарує вашій страві особливий смак і приголомшливу скоринку.

Звичайне вершкове масло — чудовий варіант для створення на курці шикарної скоринки. Спробуйте змастити тушку маслом — і вона вийде апетитною на вигляд і багатою на смак.

Сметана з високим вмістом жиру також чудово підходить для змащення курки перед запіканням. Завдяки цьому продукту курочка вийде з хрусткою скоринкою та цікавою на смак.

Для отримання хрусткої скоринки можна використовувати домашній майонез без добавок. Завдяки цьому продукту курочка вийде ніжною, ароматною та з рум’яною скоринкою.

Любителі солодко-солоних поєднань можуть використовувати рідкий мед разом із соєвим соусом. Завдяки цій суміші курочка вийде з цікавою скоринкою.

До речі, з куркою можна приготувати незвичайний салат. Спробуйте і вам сподобається.