Гарнір готувати не доведеться: як смачно потушкувати картоплю з курячим філе
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Швидка та смачна страва для всієї сім'ї](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/0/bf/0136ba15-73045af0d34d3132c7db2288d78ffbf0.jpg?v=1884_1)
Таку картоплю зручно готувати – все робиться на одній сковороді, без зайвого посуду
Аби нагодувати близьких смачною вечерею, зовсім не обов'язково виготовляти ресторанні страви. Можна запекти крильця у духовці, зробити пасту або ж посмажити рибу у борошні.
Чудовим варіантом смачної та ситної вечері також стане картопля тушкована з курячим філе. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "yuliia_masiuk".
Як приготувати картоплю, тушковану з курячим філе
Інгредієнти:
- картопля – 4 шт.;
- куряче філе – 1 шт.;
- вершки кімнатної температури 25-33% – 200 мл;
- сіль, паприка, перець, сухий часник;
- зелень;
- сир;
Спосіб приготування:
- Картоплю нарізати кубиками.
- Обсмажити на розігрітій з олією сковороді до золотистої скоринки.
- На цій же сковорідці обсмажити куряче філе протягом 7 хвилин.
- Додати до грудки картоплю, добре перемішати.
- Залити все вершками та додати спеції.
- Тушкувати під закритою кришкою до готовності.
- Перед вимкненням посипати зверху тертим сиром, дочекатися, поки він розплавиться та вимкнути. Перед подачею за бажанням посипати зеленню.
Раніше ми писали, як приготувати хрумку картоплю в духовці. Це ідеальний гарнір до будь-якої страви.