Гарнір готувати не доведеться: як смачно потушкувати картоплю з курячим філе

Читать на русском
Автор
Швидка та смачна страва для всієї сім'ї
Швидка та смачна страва для всієї сім'ї. Фото 1000.menu

Таку картоплю зручно готувати – все робиться на одній сковороді, без зайвого посуду

Аби нагодувати близьких смачною вечерею, зовсім не обов'язково виготовляти ресторанні страви. Можна запекти крильця у духовці, зробити пасту або ж посмажити рибу у борошні.

Чудовим варіантом смачної та ситної вечері також стане картопля тушкована з курячим філе. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "yuliia_masiuk".

Як приготувати картоплю, тушковану з курячим філе

Інгредієнти:

  • картопля – 4 шт.;
  • куряче філе – 1 шт.;
  • вершки кімнатної температури 25-33% – 200 мл;
  • сіль, паприка, перець, сухий часник;
  • зелень;
  • сир;

Спосіб приготування:

  1. Картоплю нарізати кубиками.
  2. Обсмажити на розігрітій з олією сковороді до золотистої скоринки.
  3. На цій же сковорідці обсмажити куряче філе протягом 7 хвилин.
  4. Додати до грудки картоплю, добре перемішати.
  5. Залити все вершками та додати спеції.
  6. Тушкувати під закритою кришкою до готовності.
  7. Перед вимкненням посипати зверху тертим сиром, дочекатися, поки він розплавиться та вимкнути. Перед подачею за бажанням посипати зеленню.

Раніше ми писали, як приготувати хрумку картоплю в духовці. Це ідеальний гарнір до будь-якої страви.