Гороскоп Таро на тиждень: на Дів чекає романтика, а Тельців — неприємні новини

Читать на русском
Автор
1427
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 29 липня по 4 серпня 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 29 липня по 4 серпня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

Початок останнього літнього місяця у 2024 році у багатьох може пройти під знаком різних неприємностей та конфліктів, проте деякі інші, навпаки, зможуть використати цей час, щоб вирішити всі свої проблеми.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 29 липня по 4 серпня 2024 року включно.

Овен — перевернута Десятка мечів

Зазвичай ця карта може попереджати про біду та неприємності, які можуть звалитися громом серед ясного неба. Однак перевернута Десятка мечів обіцяє промінчик надії, який незабаром осяє ваше життя. Незабаром ситуація стане кращою, гірше вже позаду.

Телець — перевернута Сімка жезлів

У цьому положенні карта виступає застереженням, незабаром ви можете отримати неприємні новини, при цьому варто бути рішучим, щоб з ними впоратися.

Близнюки — Паж мечів

Вам найближчим часом можливо буде складно комунікувати з людьми, і ви можете почути неприємні коментарі на свою адресу, через що буде бажання здійняти конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде вам корисно.

Рак — перевернута Дев’ятка кубків

Ви, можливо, не цінуєте свій успіх і досягнення, і марно витрачаєте гроші заради швидкоплинних задоволень. Подумайте, на що вам може натякати ця карта.

Лев — П’ятірка кубків

Ця карта вказує на те, що ви в печалі через якісь втрати, проте відвернулися від того хорошого, що у вас є, просто не помічаєте позитиву. Подумайте, що це може вам говорити.

Діва — Лицар кубків

У вас на тижні може бути романтичний настрій, а тому приділіть час собі та близьким, порадуйте себе якоюсь маленькою приємністю, — але не надто витайте в хмарах.

Терези — перевернутий Ієрофант

Не бійтеся вдаватися до нового та ексцентричного, — у цьому положенні карта говорить, що саме час змінити образ, спробувати щось, чого раніше не пробували, і зважитися на експериментальний підхід до вирішення будь-якої іншої проблеми.

Скорпіон — перевернутий Туз жезлів

Найближчим часом ви можете упустити хороші можливості, а плани не будуть реалізовані так, як вам хотілося б. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Стрілець — П’ятірка жезлів

Вам доведеться постояти за себе, поборотися. Конфлікт може статися у будь-якій сфері життя: у сім’ї, на роботі, навіть із самим собою. Якщо постараєтеся, то зможете вирішити все на краще.

Козоріг — Самітник

Особливо прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, карта вказує на те, що ваша інтуїція буде гострішою ніж зазвичай. Також не пропускайте повз вуха поради, можливо в них буде критися відповідь на питання, що хвилює вас.

Водолій — перевернутий Блазень

Можливо, ви схопилися за все відразу, і тому не можете нічого довести до ладу і даремно витрачаєте сили. Крім того, найближчого тижня ви можете бути схильні до імпульсивних і необдуманих вчинків, так що постарайтеся не вирішувати нічого важливого і дати собі перепочити.

Риби — перевернутий Лицар пентаклів

Ця карта пророкує неприємності у фінансовому плані — до них можуть призвести імпульсивні покупки, проблеми на роботі, втрата заощаджень та безвідповідальність. Але це не обов’язково має статися саме з вами, воно може спіткати й когось в оточенні.