Просто додайте в суп кабачки та насолоджуйтесь: неймовірний варіант першої страви
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Страва смачна як у холодному, так і в гарячому стані
Кабачки – відмінний інгредієнт для багатьох страв. Ми готуємо з нього й овочеву ікру, і різні запіканки, і млинці.
Сьогодні разом із Shuba ми приготуємо з кабачками… курячий суп-пюре. Всього чотири основні інгредієнти — і на столі швидка, смачна та легка страва. Завдяки м’якоті кабачка цей суп вийде кремовим, густим, із шовковистою текстурою. Ваша родина із задоволенням буде їм насолоджуватися.
Як приготувати курячий крем-суп з кабачками
Інгредієнти на 2 порції:
- куряче філе — 200 г;
- вода — 500 мл;
- кабачки — 1 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- часник, зубчики – 1 шт.;
- лавровий лист — 1 шт.;
- оливкова олія — 20 мл;
- сіль, перець чорний мелений, зелень — на смак.
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо, відправляємо у велику каструлю, заливаємо водою, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Додаємо половину цибулину, солимо і варимо на маленькому вогні під кришкою 40 хвилин.
- Половину цибулі, що залишилася, подрібнюємо. Подрібнюємо та очищений часник. Кабачок чистимо, нарізаємо кубиками.
- Обсмажуємо очищену цибулю та часник на розігрітій сковороді з рослинною олією. Додаємо кабачок і помішуючи, смажимо протягом 5 хвилин.
- З бульйону дістаємо філе та нарізаємо його.
- У каструлю відправляємо овочі разом із лавровим листом і проварюємо протягом 10 хвилин. Додаємо подрібнену зелень.
- Лавровий лист дістаємо. Суп збиваємо блендером та доводимо до кипіння.
Солимо, перчимо на смак суп. Подаємо його зі шматочками курки та вірменським лавашем.