Просто додайте в суп кабачки та насолоджуйтесь: неймовірний варіант першої страви

Читать на русском
Автор
Курячий суп-пюре з кабачками
Курячий суп-пюре з кабачками. Фото shuba.life

Страва смачна як у холодному, так і в гарячому стані

Кабачки – відмінний інгредієнт для багатьох страв. Ми готуємо з нього й овочеву ікру, і різні запіканки, і млинці.

Сьогодні разом із Shuba ми приготуємо з кабачками… курячий суп-пюре. Всього чотири основні інгредієнти — і на столі швидка, смачна та легка страва. Завдяки м’якоті кабачка цей суп вийде кремовим, густим, із шовковистою текстурою. Ваша родина із задоволенням буде їм насолоджуватися.

Як приготувати курячий крем-суп з кабачками

Інгредієнти на 2 порції:

  • куряче філе — 200 г;
  • вода — 500 мл;
  • кабачки — 1 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • часник, зубчики – 1 шт.;
  • лавровий лист — 1 шт.;
  • оливкова олія — 20 мл;
  • сіль, перець чорний мелений, зелень — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе миємо, відправляємо у велику каструлю, заливаємо водою, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Додаємо половину цибулину, солимо і варимо на маленькому вогні під кришкою 40 хвилин.
  2. Половину цибулі, що залишилася, подрібнюємо. Подрібнюємо та очищений часник. Кабачок чистимо, нарізаємо кубиками.
  3. Обсмажуємо очищену цибулю та часник на розігрітій сковороді з рослинною олією. Додаємо кабачок і помішуючи, смажимо протягом 5 хвилин.
  4. З бульйону дістаємо філе та нарізаємо його.
  5. У каструлю відправляємо овочі разом із лавровим листом і проварюємо протягом 10 хвилин. Додаємо подрібнену зелень.
  6. Лавровий лист дістаємо. Суп збиваємо блендером та доводимо до кипіння.

Солимо, перчимо на смак суп. Подаємо його зі шматочками курки та вірменським лавашем.