Гороскоп Таро на тиждень: Скорпіони підкорять усі вершини, а Овнам краще побути із сім’єю

Читать на русском
Автор
1573
Зробили розклад Таро для кожного знаку Зодіаку на тиждень із 10 по 16 червня 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знаку Зодіаку на тиждень із 10 по 16 червня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всі знаки найближчим часом

У середині червня 2024 року перед деякими можуть виникнути несподівані перешкоди чи поганий настрій, проте деякі інші, навпаки, зможуть у цей час підкорити всі вершини та досягти бажаного.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 10 по 16 червня 2024 року включно.

Овен — Королева кубків

Найближчого тижня вам краще приділити час близьким, провести час із сім’єю і зайнятися хобі, — саме час побути в затишку подалі від нервів і турбот.

Телець — Дев’ятка жезлів

У середині червня ви можете зіткнутися з якоюсь старою проблемою, але сила буде на вашому боці, і ви обов’язково з усім впораєтеся, і можливо навіть зможете обернути все собі на користь.

Близнюки — перевернутий Паж жезлів

Найближчими днями ви можете бути схильними до невиправданого ризику та впертості, що може зашкодити. Також картка може попереджати про погані новини або важливі звістки, що прийшли із запізненням.

Рак — Туз мечів

Це карта тріумфу та перемоги. Вона обіцяє процвітання, особливо тим, хто працює головою, а не грубою силою. Найближчим часом ви прийматимете правильні рішення, які допоможуть наблизитися до успіху.

Лев — перевернута Королева пентаклів

У цьому положенні карта попереджає, що у вас можуть початися проблеми чи сварки, зірватися плани, пропасти бажання розвиватися чи щось робити.

Діва — перевернутий Король кубків

Незабаром ви можете втратити щось, зіткнутися з безчесністю, підступністю та обманом. Будьте обережні при спілкуванні, хтось у вашому оточенні може носити маску.

Терези — перевернутий Паж кубків

У найближчий тиждень у вас може бути апатичний настрій і бажання відгородитися від побуту та життєвих проблем за допомогою телебачення, ігор, алкоголю або інших способів забутися. Не дайте собі засумувати надто сильно.

Скорпіон — Імператор

Якщо у вас була якась важлива справа, яку ви все відкладали та сумнівалися, що зможете вирішити її, — зараз саме час взятися за неї, адже Імператор обіцяє, що у вас вистачить сил і здібностей на все цього тижня. За що б ви не взялися, все вийде.

Стрілець — перевернутий Повішений

Вам потрібно щось змінити у своєму житті. Можливо, ви на чомусь зациклилися або виснажуєте себе і оточуючих непомірними вимогами, через що відчуваєте себе спустошеним і незадоволеним.

Козоріг — Трійка жезлів

Як слід попрацюйте у найближчий тиждень, оскільки Ваша робота швидше за все окупиться, і вдасться реалізувати все задумане.

Водолій — перевернута Шістка жезлів

Ви можете раптово відійти на друге місце у якійсь зі сфер життя. Хтось інший може поцупити вашу вдачу буквально з-під носа, — це може стосуватися підвищення на роботі, романтичних залицянь та звичайних побутових питань.

Риби — перевернута Десятка жезлів

Найближчого тижня ви можете стати жертвою чужої злої волі, розчаруватися чи захворіти. Також карта може говорити про те, що щоб досягти поставленої мети, вам доведеться докласти максимум зусиль.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку в плані грошей до кінця місяця за картами Таро.