Грошовий гороскоп Таро на червень: Козорогам випаде рідкісний шанс, а Левів можуть надурити

Читать на русском
Автор
2638
Зробили розклад Таро на роботу та фінанси для кожного знака Зодіаку на червень 2024 року
Зробили розклад Таро на роботу та фінанси для кожного знака Зодіаку на червень 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, хто може розбагатіти, а кого навпаки чекає банкрутство

Червень у 2024 році деяким дасть можливість різко покращити своє фінансове становище та досягти успіхів у бізнесі, тоді як у інших навпаки можуть з’явитися борги та проблеми на роботі.

На це вказує фінансовий розклад за картами Таро, який ми склали для всіх знаків Зодіаку на червень 2024 року.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків на червень

А ось такі карти випали у розкладі на гроші та роботу на цей місяць:

Овен — перевернутий Світ

У вас може з’явитися бажання піти коротким шляхом для заробітку, проте карта попереджає: лише чесна праця допоможе досягти стабільного становища. Хитрощі та ставки не допоможуть.

Телець — Королева мечів

Це сильна і незалежна королева, яка вміє добиватися свого, але з грошима вона не дуже дружить, а тому не виявляйте зайвої довірливості, уникайте "слизьких" угод та сумнівних схем.

Близнюки — Трійка кубків

У вас у червні може добре йти колективна робота, може вийти налагодити корисні робочі контакти, співпрацю з експертами у сфері. Можливий прибуток, відрядження, просування.

Рак — перевернута Смерть

У цьому положенні карта вказує на те, що є якісь перешкоди на шляху до успіху у фінансовому плані. Постарайтеся переосмислити витрати та доходи.

Лев — Сімка кубків

Ви можете в червні загрузнути в ілюзіях і витрачати час і сили на те, що не дасть плодів. Також є можливість, що ви станете жертвою шахраїв.

Діва — Суд

Фінансова ситуація для вас може різко змінитися в червні на краще. Вас можуть підвищити на роботі, або розпочата справа успішно закінчиться. Також картка може вказувати на швидкий переїзд.

Терези — перевернута П’ятірка пентаклів

Зазвичай це погана карта, але у перевернутому вигляді вона навпаки обіцяє, що у червні ваше фінансове становище може покращитись, з’явиться світло в кінці тунелю.

Скорпіон — перевернута Трійка мечів

У червні вам, можливо, доведеться турбуватися через гроші, — партнери з бізнесу можуть обдурити, і ви можете втратити роботу.

Стрілець — перевернуте Колесо Фортуни

Фортуна відвернеться від вас, — сприятливі можливості можуть піти до когось іншого, а вкладення не виправдають себе.

Козоріг — Туз пентаклів

У червні у вас може з’явитися довгоочікуваний шанс покращити свої фінансові справи — можливо, якісь інвестиції дадуть прибуток, повернуться борги, отримаєте спадок, допомогу чи інші фінансові надходження.

Водолій — Десятка кубків

Це карта щастя, успіху, сімейного добробуту, проте вона вказує на те, що ваш успіх не обов’язково буде матеріальним, — але ви в будь-якому випадку будете задоволені своїм становищем.

Риби — Колісниця

Залишіть минуле позаду і сміливо рухайтеся назустріч новим починанням, — Колісниця дозволить вам зробити стрибок уперед і покращити своє професійне та фінансове становище.