Любовний гороскоп Таро на червень: Левів може чекати на нового партнера, а Водоліїв — поповнення

Читать на русском
Автор
1879
Зробили розклад Таро для кожного знаку Зодіаку на червень
Зробили розклад Таро для кожного знаку Зодіаку на червень. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Багато хто почуватиметься самотньо в червні

Перший місяць літа у 2024 році для багатьох стане кризовим в особистому житті, принесе розриви, конфлікти та сумніви. Однак деякі навпаки в цей час зможуть позбутися самотності та налагодити стосунки.

На це вказують карти Таро, які випали у любовному розкладі від "Телеграфу" на червень 2024 року.

Читайте також:

Ось які карти випали цього разу у любовному розкладі:

Овен — перевернута Десятка пентаклів

Вас у червні може чекати зустріч з одруженим/заміжнім партнером або пропозиція стати утриманцем або утриманкою. Для тих, хто вже був у стосунках, є небезпека зрад, брехні, збереження пари лише через майно чи дитину.

Телець — перевернута П’ятірка мечів

На жаль, ця карта передбачає остаточну поразку, скорботу і втрату. Можливо, ви багатьом пожертвували заради стосунків, але гра не коштувала свічок, або все закінчиться смертю партнера.

Близнюки — Королева жезлів

Червень у вас пройде активно та без смутку через особисте життя. У Близнюків може бути бурхливе сексуальне життя навіть за відсутності постійного партнера, а в тих, що вже мають пару, стосунки будуть будуватися на основі рівноправності, взаєморозуміння та партнерства.

Рак — Смерть

Червень стане для вас кризовим місяцем. У стосунках може виникнути пік переживань, який змусить поглянути на все під новим кутом. Доведеться попрацювати, щоб зберегти стосунки, або ж розірвати їх. У самотніх Раків можуть розпочатися особистісні зміни, через що буде не до пошуку пари.

Лев — Шістка жезлів

Ця карта обіцяє вам у червні гармонію та щастя в особистому житті. Самотні знайдуть пару, а в стабільній парі ймовірні приємні новини про заручини, весілля, зачаття, народження дитини.

Діва — перевернута Дев’ятка жезлів

Самотні Діви залишаться самотніми в червні, вони триматимуться за минуле, що не дасть їм зрушити далі. Якщо ж ви перебуваєте у відносинах, наступного місяця можете відчувати втому від них, партнер може тиснути на вас або даремно ревнувати.

Терези — Десятка жезлів

У ваших стосунках хтось може придушувати волю іншого, може доходити до грубості та образ, при цьому другому не вистачатиме мужності розібратися із ситуацією. Зверніться за порадою до близького родича, це може допомогти прийняти правильне рішення, розірвати стосунки або покращити їх.

Скорпіон — перевернута Двійка жезлів

У цьому положенні карта попереджає про втрату інтересу, холодність та відстороненість у стосунках. Перепочиньте, погляньте на своє особисте життя збоку, і потім вирішіть, чи варто займатися зміцненням наявних зв’язків, чи краще почати все спочатку.

Стрілець — перевернутий Світ

Ви проробили серйозну роботу над собою, але поки що не готові до вступу у щасливе сімейне життя. Якщо ж ви вже перебуваєте у стосунках, то у червні можете несподівано побачити свого партнера справжнім, помітити його недоліки, на які раніше не звертали уваги, і це може призвести до розриву.

Козоріг — перевернута Сімка мечів

У самотніх Козорогів особисте життя в червні не вдасться, і, мало того, їх можуть втягнути в чужі конфлікти. Козорогів у стосунках ця карта попереджає про можливу зраду, відсутність довіри та взаєморозуміння.

Водолій — Двійка кубків

Друга назва цієї карти "Владика кохання", і вона прогнозує, що найближчим часом ви знайдете гармонію між пристрастями і духовністю, станеться якась радісна подія, возз’єднання або навіть зачаття дитини.

Риби — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта попереджає, що у червні вас у стосунках можуть придушувати й опускати, через що страждатиме самооцінка та настрій. У одиноких Риб може також з’явитися надмірно владний партнер.