Складний характер і проблеми з продуктивністю: яких знаків Зодіаку кадровики не люблять брати на роботу

Читать на русском
Автор
683
Рекрутери відмовляють їм на співбесідах
Рекрутери відмовляють їм на співбесідах. Фото Freepik

Цим зодіакальним сузір'ям треба належно поводитися на співбесіді

За останні роки люди почали більше цікавитися астрологією. Саме тому при влаштуванні роботу кадровики звертають увагу і на знак Зодіаку кандидата. Через це багатьом відмовляють під час співбесіди. А раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку вважаються найдобрішими.

Представників цих зодіакальних сузір’їв не люблять рекрутери і не хочуть їх бачити у своїх компаніях. Про це розповіли на Ukr.Media.

Яким знакам Зодіаку важко влаштуватися на роботу

Рак

Представників цього знаку Зодіаку не люблять рекрутери. Вони оцінюють їх характеристику як негативну. Раки дуже емпатичні і реагують на різні ситуації та обставини гостро. Однак якщо трапляється щось несподіване, вони можуть впасти у ступор.

Раки також вміють маніпулювати людьми, включаючи керівників. Вони роблять це завдяки тому, що прикидаються засмученими чи ображеними. Таких людей не люблять колеги, а працювати з ними вкрай важко.

Близнюки

Представники цього знаку нерідко не завершують роботу до кінця. Вони мають проблеми із самоорганізацією і самодисципліною. Також Близнюки не люблять сидіти на одному місці і кидають роботу, не завершивши її.

Близнюки також не вміють правильно розподіляти свій час і виконувати вчасно завдання. Представники цього знаку також непунктуальні і часто протерміновують дедлайни, через що мають проблеми.

Овен

Кадровики не люблять бачити у своєму колективі Овнів. Представники цього знаку не переносять критику і не терплять жодних претензій та зауважень у свою адресу. Вони завжди хочуть вести за собою людей і керувати ними, що рідко подобається начальникам.

Якщо керівник не виконує прохання Овнів, вони зляться. Також якщо колеги будуть просити про щось у цього знаку, він буде нервуватися.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку розчаруються у коханні на наступному тижні. На них чекає складний період.