Забудете про магазинні намазки: перекушуватимете тільки цим яєчним паштетом

Читать на русском
Автор
641
Ситна яєчна намазка
Ситна яєчна намазка. Фото noviydoctor.com

Мінімум інгредієнтів, максимум смаку

Відмінний спосіб забути про голод — різноманітні намазки. Звичайно, їх можна купити в магазині, проте не завжди можна бути впевненим у їхній якості. Тому домашні паштети – чудовий варіант.

Сьогодні разом із "Добрими новинами" поділимося чудовим рецептом яєчної намазки. Готується вона легко та швидко, що робить її ідеальним варіантом для швидкого перекушування чи сніданку. До того ж страва складається з доступних та недорогих інгредієнтів, які завжди можна знайти на кухні. М’яка та ніжна текстура такої намазки сподобається і дітям, і дорослим. До того ж цей паштет універсальний: його можна використовувати як начинку на канапе або як намазку на хліб, а також як інгредієнт для інших страв

Як приготувати намазку з курячих яєць

Інгредієнти:

  • курячі яйця — 6 шт.;
  • вершкове масло — 100 г;
  • цибуля середнього розміру — 1 шт.;
  • сіль та перець — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, очищаємо від шкаралупи та нарізаємо на дрібні шматочки.
  2. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Можна натерти її на тертці.
  3. Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо розм’якшене вершкове масло.
  4. Солимо і перчимо масу і ретельно перемішуємо до однорідного стану або збиваємо блендером. Готовий паштет перекладаємо у чистий контейнер та відправляємо у холодильник на кілька годин для охолодження.

Подаємо яєчну намазку з вірменським лавашем. За бажання можна доповнювати сушеними помідорами, плавленим сиром або іншими улюбленими інгредієнтами.