І до сніданку, і на перекус, і на святковий стіл: ця намазка буде доречна завжди

Читать на русском
Автор
Розкішна намазка з авокадо
Розкішна намазка з авокадо. Фото odnaminyta.com

Смачно, швидко та дуже красиво

Ми вже готували дуже багато найрізноманітніших намазок і здається, що здивувати вже нема чим. Однак цей рецепт вразить усіх наповал – і вас, і ваших близьких.

Річ у тому, що сьогодні основою намазки стане смачний і корисний авокадо. Завдяки своєму ніжному смаку цей продукт є ідеальним для намазки. Вона стане чудовим сніданком або перекусом, страву можна подавати навіть до святкового столу. Рецептом ділиться "1 хвилина".

До речі, якщо ви любитель гострого, можна додати до намазки трохи червоного перцю або тютюну соусу, а для більшого аромату можна додати щіпку сухого базиліку або орегано. Їсти її краще одразу ж після приготування.

Як приготувати намазку з авокадо

Інгредієнти:

  • 2 стиглих авокадо;
  • 2 курячі яйця;
  • 1-2 зубчики часнику;
  • 1 чайна ложка гірчиці;
  • 1 ст. л. лимонного соку;
  • 3 ст. л. оливкової олії;
  • чорний перець, сіль до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварюємо круто. Даємо їм охолонути, чистимо від шкаралупи та дрібно нарізаємо або натираємо на дрібній тертці.
  2. Авокадо розрізаємо навпіл, обережно видаляємо кісточку та ложкою дістаємо м'якуш. Відправляємо її в глибоку миску та пюруємо за допомогою виделки чи блендера.
  3. Часник подрібнюємо чи пропускаємо через прес. Разом із яйцями відправляємо до авокадо.
  4. У масу додаємо гірчицю, лимонний сік та оливкову олію. Все солимо, перчимо та ретельно перемішуємо до однорідного стану.
  5. Подаємо намазку з тостами, крекерами чи хлібом. Під час подачі можна прикрасити свіжою зеленню.

Рекомендуємо також приготувати сирну намазку з кропом і часником. Вона точно врятує вас з голоду.