Досить готувати з кабачків тільки ікру: ця намазка змусить вас забути про інші страви
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 604
![Універсальна закуска з кабачків](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/5d/d7b3a419-d99cbdd693995902194aee4869e3d5d6.jpg?v=8653_1)
Така намазка буде в холодильнику весь сезон
Кабачки — улюблений багатьма овоч. Ми його смажимо, готуємо з ним різноманітні пироги навіть незвичайну лазіння. Однак найпопулярнішою стравою цього овочу є кабачкова ікра.
Пропонуємо урізноманітнити "кабачкове" меню найсмачнішою намазкою з улюбленого овочу. На її приготування піде кілька хвилин, проте вона точно зможе наситити на довгий час. Рецептом ділиться Today.
Як приготувати намазку з кабачків
Інгредієнти:
- 400 г кабачків;
- 1 невелика морквина;
- 1 велика цибулина;
- 2 плавлені сирки;
- 2 зубчики часнику;
- сіль, перець до свого смаку;
- жменя волоських горіхів;
- пучок свіжого кропу;
- олія для смаження.
Спосіб приготування:
- На сухій сковороді обсмажуємо волоські горіхи та подрібнюємо їх.
- Цибулю та моркву чистимо, цибулю подрібнюємо, а моркву натираємо на дрібній тертці. Обсмажуємо на розігрітій сковороді близько 5 хвилин до м’якості.
- Через зазначений час відправляємо в сковороду нарізані кабачки та обсмажуємо все ще протягом 5 хвилин, періодично перемішуючи.
- До овочів додаємо часник, зелень, знову перемішуємо і тушкуємо ще 1-2 хвилини.
- Підготовлену овочеву масу відправляємо в глибоку місткість і даємо охолонути. Після цього додаємо плавлений сир, повільно збиваємо блендером до однорідності.
- В отриману масу додаємо горіхи, сіль та перець до свого смаку. Все перемішуємо ложкою чи лопаткою.
- Зберігаємо паштет з кабачків у холодильнику у скляному посуді.
Залишилися кабачки? Нафаршуйте їх — вийде неймовірно смачна страва.