У Москві поховали Заворотнюк: де знаходиться її могила та як пройшло прощання

Читать на русском
Автор
10995
Анастасія Заворотнюк померла 30 травня Новина оновлена 01 червня 2024, 16:44
Анастасія Заворотнюк померла 30 травня. Фото Колаж "Телеграфу"

Акторку поховали поруч із Юрієм Шатуновим

У четвер, 30 травня, новини облетіла звістка про смерть Анастасії Заворотнюк. Акторки не стало на 54-му році життя. Відомо, що в суботу, 1 червня, пройшло прощання з акторкою у Покровському монастирі.

Поховали Анастасію Заворотнюк на Троєкурівському цвинтарі, що знаходиться неподалік від її дому у Москві. На церемонію прощання прибуло багато шанувальників акторки, а також зірки країни-агресорки.

Так, прибули Тетяна Навка разом із чоловіком Дмитром Пєсковим, які були на останніх фото в Інстаграм Анастасії Заворотнюк. Також попрощатися з артисткою прийшли Лоліта, Едгар Запашний, Геннадій Хазанов, пише Telegram-канал SHOT.

На прощання з мамою прибула дочка Анастасії Заворотнюк Анна. Як пише Telegram-канал "Блокнот Старс", вона прийшла із чоловіком, якого приховувала 8 років.

Донька Заворотнюк з чоловіком
Фото: https://t.me/bloknot_star

На церемонію прощання з Анастасією Заворотнюк прибув також Григорій Лепс і дав коментар журналістам. "Зараз ми можемо лише згадати [Анастасію Заворотнюк] добрим словом та гідно проводити. Я вважав це своїм обов'язком людським. Чи не цивільним, а просто людським. І я хотів попрощатися. Чудова була дівчина. Дуже відкрита людина, світла — і я такою її пам'ятаю", — поділився росіянин.

Тренерка з фігурного катання Тетяна Тарасова на кріслі колісному прибула на прощання з акторкою. За даними росЗМІ, вона присоромила журналістів, які стояли біля храму, сказавши: "Соромтеся, совісті у вас немає. Нічого, звичайно, поганого, але й хорошого мало від вас".

Тіло Анастасії Заворотнюк було відкритій білій труні. Шанувальники тихо попрощалися з акторкою. Попри заборону рідних знімати, журналісти все ж показали фрагменти відео.

Вінки надіслали росіяни Андрій Малахов і Дмитро Нагієв для прощання з Анастасією Заворотнюк. Також видно великі вінки від чоловіка та дітей. Відео поділилися на Telegram-каналі SHOT.

Церемонія прощання у Покровському храмі звершилася оплесками для Анастасії Заворотнюк. Процесія відправилася на Троєкурівський цвинтар.

Неподалік від могили Анастасії Заворотнюк похоронені російський кінорежисер Вадим Абдрашитов, акторка Ніна Русланова. Місце поховання мало такий вигляд:

Анастасію Заворотнюк поховали на алеї діячів мистецтва на Троєкурівському цвинтарі у Москві.

Чоловік Анастасії Заворотнюк дав перший коментар після смерті дружини. "Наше кохання давало завжди сили. Я впевнений, що воно зараз бачить все зверху і радіє, що все буде добре", — емоційно ділиться Петро Чернишов.

Чоловік Заворотнюк на похороні дружини
Фото: https://t.me/shot_shot/67037

Раніше "Телеграф" розповідав, що з’явилися перші фото могили Заворотнюк. Поховали "няню віку" поруч із Юрієм Шатуновим і Федором Черенковим.