Попри заборону сім’ї: відкрита труна з тілом Заворотнюк потрапила на відео

Читать на русском
Автор
43084
У РФ прощаються з Анастасією Заворотнюк
У РФ прощаються з Анастасією Заворотнюк. Фото Скріншот відео

Тіло "няні Віки" поклали у білу труну

У суботу, 1 червня, у РФ прощаються з російською актрисою, яка прославилася завдяки ролі "провінціалки з Маріуполя" у серіалі "Моя прекрасна няня", що висміює українок. Анастасія Заворотнюк померла 30 травня на 54 році життя, а до мережі вже потрапило відео із росіянкою у труні.

Попри заборону фотозйомки, деяким вдалося зафіксувати церемонію прощання. Кадри актриси в білій труні поширилися російськими каналами в Телеграмі.

Як повідомляють росЗМІ, зовнішній вигляд Заворотнюк на похороні здивував росіян: "Тіло знаменитості лежить у білій відкритій труні. Артистка виглядає худою. Обличчя Заворотнюк дуже змарніло і виглядає маленьким. Зазначається, що їй нанесли багато посмертного гриму".

Прощання з "нянею Вікою" відбувається у Покровському монастирі у Москві. Анастасію Заворотнюк поховають на Троєкурівському цвинтарі поряд із музикантом Юрієм Шатуновим.

Раніше повідомлялося, що російська ведуча Анфіса Чехова показала останнє відео з Анастасією Заворотнюк до хвороби. Вже тоді на тілі актриси помітили шрам від біопсії. Наступного дня після смерті Заворотнюк, її дочка Анна показала невідомі прижиттєві кадри актриси.