Похоронять біля Шатунова: з’явилися перші фото могили Заворотнюк

Читать на русском
Автор
10999
Анастасії Заворотнюк було 53 Новина оновлена 01 червня 2024, 11:58
Анастасії Заворотнюк було 53. Фото https://www.instagram.com/a_zavorotnyuk/

Родичі, шанувальники й путіністи прибули на церемонію прощання

У четвер, 30 травня стало відомо, що померла від онкохвороби Анастасія Заворотнюк. Її не стало на 54-му році життя. Поховають актрису у Москві, на Троєкурівському цвинтарі. Тепер з’явилися перші фото могили Анастасії Заворотнюк.

Відомо, що поховають акторку поруч із музикантом Юрієм Шатуновим і футболістом Федором Черенковим. Першими кадрами поділилися на Telegram-каналі SHOT.

Могила Заворотнюк
Фото: t.me/shot_shot
Могила Заворотнюк
Фото: t.me/shot_shot

Так, зараз триває прощання з Анастасією Заворотнюк у Покровському монастирі, яке розпочалося об 11:00. Церемонія відкрита. Попрощатися з актрисою може кожен охочий — не лише родичі та близькі, а й її шанувальники.

Також можна помітити, що охочих попрощатися з Анастасією Заворотнюк досить багато. Вже за перші хвилини від початку церемонії вишикувалася величезна черга.

Одними з перших на церемонію прощання з Анастасією Заворотнюк прибули путіністи Лоліта, Едгар Запашний, Геннадій Хазанов. Прохання журналістів прокоментувати трагічну подію вони проігнорували.

Нагадаємо, що героїня померлої Заворотнюк образливо висловлювалася про Україну в серіалі "Моя прекрасна няня". Химерна няня Віка була родом з українського міста Маріуполь, який зараз окупований росіянами. Тоді ніхто не помічав, що її вирази в бік України були образливими та ганьбливими.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Анфіса Чехова показала останнє відео з Анастасією Заворотнюк до хвороби. Вже тоді помітили незвичайні речі.