Путіністка Навка, весілля і новонароджена дочка: останні фото в Інстаграмі померлої Заворотнюк

Читать на русском
Автор
2461
Анастасія Заворотнюк була серед тих, хто підтримує війну в Україні Новина оновлена 30 травня 2024, 14:18
Анастасія Заворотнюк була серед тих, хто підтримує війну в Україні. Фото Колаж "Телеграф"

"Няня Віка" дружила із дружиною прессекретаря диктатора Путіна

У Росії 30 травня 2024 року померла актриса та телеведуча Анастасія Заворотнюк. Росіянка боролася з онкозахворюванням, раком головного мозку, протягом п’яти років, але програла битву.

За цей час у публічний простір "злили" єдину фотографію Заворотнюк, зроблену поліцейською камерою. А ось що публікувала артистка на своїй сторінці в Інстаграмі — відомо не всім.

Останні фото на офіційній сторінці "няні Віки" датовані ще 2019-2022 роками. У публікаціях немає актуальних фотографій російської актриси, а лише архівні. Наприклад, Анастасія Заворотнюк любила ностальгувати за участю та виконанням ролі няні Віки у серіалі "Моя прекрасна няня", який неодноразово насміхався з українців.

анастасія заворотнюк няня віка
Заворотнюк зіграла няню Віку — "провінціалку з Маріуполя"

Заворотнюк і Тетяна Навка

Багато пов’язує актрису з путіністкою Тетяною Навкою, яка є дружиною прессекретаря диктатора Путіна — Дмитра Пєскова. Навка — фігуристка, яка підтримує агресію президента РФ, і це попри те, що народилася Навка в Україні — в Дніпрі.

Фігуристка неодноразово працювала у різних льодових шоу із чоловіком Анастасії Заворотнюк, теж російським фігуристом, Петром Чернишовим. У квітні 2020 року на сторінці "няні Віки" з’явився пост із побажаннями найкращого у день народження путіністки.

Навка та Петро Чернишов на льоду
Навка і Петро Чернишов

Що ще постила Анастасія Заворотнюк в Інстаграмі

Ймовірно, що акторка не вела самостійно свою сторінку під час лікування від раку. 12 жовтня 2019 року були опубліковані весільні фотографії Заворотнюк та Чернишова. "Рівно 11 років тому відбулося вінчання цієї прекрасної пари. Від усієї родини, від друзів та близьких, ми хочемо привітати Настю та Петра з цією особливою датою", — йдеться в тексті.

анастасія заворотнюк Петро Чернишов

Також від імені актриси 31 грудня 2019 року вийшло привітання з прийдешнім Новим роком: "Усім вам Настя передає величезне привітання і дякує за підтримку, за ваші молитви і те душевне тепло, яке ви даруєте ". На фото — зіркове подружжя, яке тримає на руках доньку Мілу, яка народилася у пари у жовтні 2018 року.

анастасія заворотнюк Петро Чернишов

Раніше ми писали, чому Анастасія Заворотнюк потрапила до бази "Миротворець". Також "Телеграф" розповідав, які актриси серіалу "Моя прекрасна няня" неочікувано померли.