Найсмачніша картопля виходить із салом: смак, перевірений часом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Від такої картоплі неможливо відірватися](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/9/b5/609a7419-14cc73a4790895d80fd7c5a2da6fdb59.jpg?v=3727_1)
Дуже смачно і неймовірно ситно
Страви з картоплі настільки багато, що неможливо все перерахувати. Ми готуємо з нього пюре, смажимо, запікаємо з м’ясом та робимо різні запіканки.
Зараз починається сезон молодої картоплі, і ми з Shuba вирішили вас порадувати чудовим рецептом — картоплею з додаванням сала, ароматного кропу та сметани. У вас вийде ідеальне доповнення до вечері, від якої неможливо відірватися. Відмінно така картопля поєднуватиметься з м’ясними стравами, овочами та яєчнею.
Як приготувати молоду картоплю з салом та сметаною
Інгредієнти на 5 порцій:
- картопля молода — 1 кг;
- сметана — 200 мл;
- кріп, пучок — 50 г;
- сало — 100 г;
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Молоду картоплю ретельно миємо під проточною водою. Прямо в шкірці відправляємо її в киплячу підсолену воду і варимо під кришкою до розм’якшеного стану.
- Сало нарізаємо тонкими скибочками, відправляємо на сковороду та підсмажуємо. В кінці до нього додаємо сметану та дрібно нарізаний кріп. Все разом трохи тушимо та солимо до смаку.
- Підготовленим соусом заливаємо варену картоплю і подаємо до столу.
Раніше "Телеграф" розповідав, як швидко почистити молоду картоплю. Цей лайфхак вам знадобиться.