На Раків чекає успіх у справах, а на Козерогів – несподівані конфлікти: гороскоп Таро на 28 липня 2024

Читать на русском
Автор
932
Гороскоп Таро, на що чекати 28 липня
Гороскоп Таро, на що чекати 28 липня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, чого чекати всім знакам Зодіаку в останній день тижня

Неділя загалом обіцяє бути вдалим днем для багатьох знаків Зодіаку. Цього дня деякі можуть отримати цікаві пропозиції щодо роботи, а в когось вдасться щось змінити у любовних стосунках. Деяким знакам доведеться уникати конфліктів.

"Телеграф" пропонує дізнатися, що обіцяє розклад Таро на 28 липня всім знакам Зодіаку.

Овен — перевернута Вісімка жезлів

У цьому положенні карта вказує на те, що Ви, можливо, занадто багато на себе звалили й женете вперед паровозу, варто сповільнитися, інакше нашкодите як собі, так і своїм відносинам з оточуючими.

Телець — Туз мечів

Це карта тріумфу та перемоги. Вона обіцяє процвітання, особливо тим, хто працює мізками, а не м’язами. У неділю Ви прийматимете правильні рішення, які допоможуть наблизитися до успіху.

Близнюки — Паж пентаклей

У цей день у Вас з’явиться можливість навчитися чогось нового. Процес навчання буде йти легко і продуктивно, не проґавте шанс отримати з цього користь. Крім того, протягом дня у Вашому житті може з’явитися темноволосий юнак, можливо, військовий.

Рак — Трійка жезлів

Це гарна карта. Вона обіцяє Вам успіх у справах. У цей день на Вас чекають цікаві пропозиції, нова робота, підробіток, спільний проєкт. Можливо, навіть вдасться змінити сферу діяльності.

Лев — Лицар кубків

Карта обіцяє романтичний настрій у неділю. Настав момент присвятити час собі та близьким. Цього дня стосунки з кимось у Вас можуть вийти на наступний рівень.

Діва — перевернута Королева жезлів

Це позитивна карта, яка обіцяє, що у Вас будуть сили та бажання йти до своїх цілей. Особливо вдалий день видасться на професійному фронті.

Терези — перевернута Трійка пентаклей

Ця карта називається ще Владикою матеріальних праць. В останній день тижня у Вас все буде добре з роботою. Не виключено, що нарешті прийде визнання або станеться підвищення. Може вийти можливість відійти від рутинних пережитків минулого і вийти на новий рівень.

Скорпіон — Королева мечів

Це королева сили та незалежності, вона керується розумом, а не серцем, а тому їй супроводжує успіх у справах та роботі. У суботу покладіться на свою інтуїцію, вона підкаже Вам, як зробити краще.

Стрілець — перевернена Двійка пентаклей

Ви взяли на себе дуже багато всього, через що наприкінці тижня у справах можуть статися невдачі, а Ваші витрати можуть значно перевищити доходи.

Козоріг — Лицар мечів

Ця карта передбачає раптові, несподівані події й може бути навіть конфлікт, але, якщо Ви діятимете рішуче, холоднокровно, і не станете ігнорувати поради оточуючих, Ви обов’язково просунетеся у своїх планах.

Водолій — Паж мечів

Швидше за все, у неділю Вам буде складно знаходити спільну мову з людьми і, можливо, Ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде Вам корисно.

Риби — перевернуте Колесо Фортуни

У цьому положенні карта попереджає, що найближчим часом може повторитися щось неприємне, повернутися стара проблема, яка здавалася вирішеною, або пропасти докладні старання.