Гроші самі до вас липнутимуть: що зробити з першою зарплатою

Читать на русском
Автор
Прикмети для притягування грошей
Прикмети для притягування грошей. Фото pixabay.com

Гроші самі будуть до вас липнути

Аби бути успішним беззаперечно варто знати фінансову грамотність та вміти грамотно спілкуватися. Але не зайвим також буде дотримуватися деяких народних прикмет, що сприяють притягуванню грошей.

Зокрема, важливо приділити належну увагу саме першій зарплаті. Народна мудрість, яка формувалася віками, може стати в пригоді і вам, інформує "Ukr.Media".

Що треба робити з першою зарплатою

  • Гроші з першої вашої зарплати слід обов'язково зберігати у вашому гаманці чи на картці у повному обсязі, не витрачаючи їх на власні потреби в той же день.
  • Оберіть одну велику купюру з першої зарплати та зробіть з неї грошовий талісман. Зберігайте цю банкноту у затишному і захищеному місці — це відкриє для вас потоки грошей і забезпечить рівномірний приплив коштів.
  • Щоб жити в достатку, вам потрібно з першої зарплати відкласти собі за звичкою 10% від суми. Це просте правило дозволить вам завжди відчувати себе впевнено з фінансами, оскільки ви будете мати приємну заначку. Важливо не сприймати ці гроші як "на чорний день", адже ви повинні бути впевнені, що це призведе до приємних витрат на щось корисне.
  • Необхідно обов'язково поділитися з кимось своєю першою зарплатою: купіть подарунок для рідних або виділіть трохи коштів на благодійність — це допоможе вам залучити увагу пані Фортуни й привернути до свого життя ще більше грошей, удачі та успіху.

Не забудьте задовольнити й себе: щоб робота приносила радість, а гроші відчували, що вам "можна довіряти", варто придбати щось дуже приємне для себе. Це може бути стильний одяг, цікава книжка, квиток на концерт улюбленого гурту або в театр, вечеря у ресторані зі смачною кухнею або інший варіант, що принесе вам справжню насолоду.

Раніше "Телеграф" розповідав, як проводять вихідні мільярдери. Правильно проведений вільний час допомагає їм бути продуктивними протягом тижня.