Різдво Пресвятої Богородиці 2024: теплі листівки для найрідніших у велике свято

Читать на русском
Автор
2931
Красиві картинки з Різдвом Пресвятої Богородиці
Красиві картинки з Різдвом Пресвятої Богородиці. Фото Колаж "Телеграфу"

Надсилайте близьким красиві картинки з великим днем

Відповідно до новоюліанського календаря, 8 вересня в Україні відзначають Різдво Пресвятої Богородиці. У народі це велике релігійне свято ще називають Друга Пречиста. Цього дня віряни вітають один одного зі значущою подією.

Різдво Пресвятої Богородиці знаменує народження Діви Марії в родині Іоакима та Анни. Подружжя тривалий час не мало дітей, але дуже хотіло, тому просило в Бога допомоги. Іоаким і Анна пообіцяли, що їхня майбутня дитина присвятить своє життя Господу.

Одного разу перед Анною з'явився ангел і повідомив, що скоро народить Спасителя. Так і сталося. Невдовзі у подружжя з'явилась донька, яку назвали Марією. У трирічному віці дівчинку віддали до храму на служіння. Згодом, як відомо, Марія стала матір'ю Ісуса Христа, Спасителя людства.

Цього дня християни йдуть до храму, аби вшанувати Пречисту Богородицю. Віряни просять допомоги в Діви Марії у різних справах. Часто жінки просять легких пологів, а хто мріє про дітей — вагітності.

"Телеграф" підготував тематичні картинки з Різдвом Пресвятої Богородиці. Завантажуйте святкові листівки й відправляйте родичам, близьким, друзям і колегам.

Побажання до Різдва Пресвятої Богородиці
Свято Різдва Пресвятої Богородиці
Вітання з Різдвом Пресвятої Богородиці
Різдво Пресвятої Богородиці 2024
Картинка з Різдвом Пресвятої Богородиці

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що заборонено робити у Різдво Пресвятої Богородиці. Дізнайтеся, що не можна робити, аби не наробити лиха.