Вийде на публіку одна? Принца Вільяма не буде поруч, якщо хвора Кейт Міддлтон з’явиться на Вімблдоні

Читать на русском
Автор
Кейт Міддлтон може з’явитися без принца Вільяма на Вімблдоні Новина оновлена 11 липня 2024, 18:07
Кейт Міддлтон може з’явитися без принца Вільяма на Вімблдоні. Фото Getty Images

Стало відомо про запланований виїзд Вільяма з Великобританії

Цими вихідними у Великій Британії має відбутися фінал тенісного турніру Вімблдон. На ньому традиційно трофеї переможцям вручає принцеса Уельська Кейт Міддлтон. Однак цього року монарша особа може не з’явитися на змаганнях, оскільки проходить лікування від онкологічного захворювання.

І поки ще немає офіційного підтвердження присутності Кейт Міддлтон на Вімблдоні, стало відомо, що навіть якщо вона і з’явиться на публіці, то буде одна, пише видання The News International. Справа в тому, що у вихідні чоловік принцеси принц Вільям планує відвідати Німеччину, де проходить чемпіонат з футболу "Євро-2024".

принц Вільям
Фото: Getty Images

Кейт Міддлтон візьме участь у фіналі чоловічого одиночного тенісу на Вімблдоні в неділю, 14 липня, але лише у тому випадку, якщо вона отримає зелене світло від лікарів на візит. У Всеанглійському клубі, покровителем якого є Кейт, чекають на підтвердження присутності принцеси Уельської на турнірі. Але також розглядають і кандидатури інших представників королівської родини, якщо принцеса все ж таки не зможе приїхати і вручити трофеї переможцям.

Кейт Міддлтон
Фото: Getty Images

Тим часом принц Уельський та покровитель Британської футбольної асоціації Вільям планує цієї ж неділі, 14 липня, підтримати збірну Англії на "Євро-2024" у Німеччині. Так що навіть якщо Кейт Міддлтон прибуде на Вімблдон, вона буде там без чоловіка принца Вільяма.

Раніше "Телеграф" розповідав, що принц Гаррі може зовсім повернутися до королівської родини, але без Меган Маркл. Стала відома причина.