Хвора на рак Кейт Міддлтон може порушити королівську традицію на Вімблдоні: випливли нові подробиці

Читать на русском
Автор
Кейт Міддлтон може з’явитися на Вімблдоні, але це не точно Новина оновлена 04 липня 2024, 17:16
Кейт Міддлтон може з’явитися на Вімблдоні, але це не точно. Фото Getty Images

Організатори змагань розгублені, але готові бути гнучкими

У березні 2024 року Кейт Міддлтон записала відеозвернення до британців та світової громадськості, в якому заявила, що у неї рак і вона проходить лікування. З публічного простору принцеса Уельська, яка є справжньою іконою стилю, зникла ще раніше – у січні.

Вперше за півроку Кейт Міддлтон вийшла в люди 15 червня. Вона з чоловіком та дітьми з’явилася на балконі Букінгемського палацу під час урочистого параду Trooping the Color – на честь офіційного дня народження Короля. Наступна поява принцеси Уельської можливо відбудеться вже в липні — її візиту чекають на Вімблдоні.

Кейт Міддотон та принц Вільям з дітьми
Фото: Getty Images

Як пише видання The New Daily, організатори тенісного турніру очікують, що Кейт Міддлтон не порушить багаторічну традицію та вручить нагороди переможцям змагань, які відбуваються у Лондоні з 24 червня до 14 липня. При цьому вони готові і до сценарію, в якому Кейт не зможе бути присутньою на Вімблдоні.

"Ми сподіваємося, що принцеса Уельська зможе вручити трофеї як покровителька клубу, але її здоров’я та одужання є пріоритетом", — заявила голова Всеанглійського клубу Деббі Джеванс.

Кейт Міддлтон та Деббі Джеванс
Фото: Getty Images

Варто зазначити, що Кейт Міддлтон є покровителькою Всеанглійського клубу лаун-тенісу та головним героєм церемонії нагородження. Тому її поява на цьому турнірі є дуже важливою королівською традицією. У клубі заявили, що готові проявити гнучкість і чекати на підтвердження присутності принцеси Уельської аж до ранку дня фіналу Вімблдону.

"Я не знаю, хто вручить трофеї як альтернативу — про це варто подумати ближче до моменту, якщо виникне необхідність. Ми зберігаємо гнучкість. Коли ми дізнаємося, ми подумаємо, як вчинити правильно", — додала Деббі Джеванс.

Кейт Міддлтон, Вімблдон
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що з’явилися нові подробиці про здоров’я Кейт Міддлтон та Чарльза III. Вони різні типи онкологічних захворювань.