Терези зіткнуться з несправедливістю, а Близнюки візьмуть нові вершини: гороскоп Таро на 27 серпня 2024

Читать на русском
Автор
573
Гороскоп Таро, чого чекати 27 серпня Новина оновлена 27 серпня 2024, 08:55
Гороскоп Таро, чого чекати 27 серпня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Цього дня потрібно особливо стежити за своїми словами

Другий день тижня для багатьох виявиться непростим. Дехто буде схильним влаштувати скандал і близькі можуть потрапити під гарячу руку. Лише у двох знаків буде справді вдалий день.

Про це можна судити із розкладу Таро на вівторок, 27 серпня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернутий Паж мечів

У цьому положенні карта вказує на підступи, хитрі витівки, перешкоди у справах, причіпки до дрібниць та конфлікти. Постарайтеся не відкривати душу стороннім і бути напоготові, щоб не потрапити в пастку.

Телець — перевернутий Туз мечів

У своєму звичайному положенні карта пророкує тріумф і перемогу, але в перевернутому вигляді її сенс змінюється на зворотний, меч з переможного стає пронизливим. Вона попереджає, що Вас можуть підстерігати проблеми на роботі чи із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також картка може вказувати на наявність проблем зі здоров’ям.

Близнюки — Лицар пентаклей

Карта каже, що у вівторок Ви зможете виявити свою професійну хватку. Завдяки працьовитості та наполегливості Ви зможете просунутися на шляху до досягнення поставленої мети, особливо в робочих питаннях.

Рак — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта попереджає, що ви будете не в дусі, можете страждати від гніву, поганого настрою, ревнощів та жадібності. Особливих зрушень у справах поки що чекати не варто. Постарайтеся не посваритися з близькими.

Лев — перевернута Трійка пентаклей

У цьому положенні карта вказує на халтуру. Через недосвідченість та відсутність особливого бажання Ви можете філонити в різних аспектах, починаючи від роботи та закінчуючи стосунками з іншими людьми.

Діва — Ієрофант

Ви безперечно досягли успіхів, проте не варто задаватися або зупинятися на досягнутому і бути надмірно самовпевненим. Карта рекомендує прислухатися до порад цього дня. Вони можуть допомогти знайти рішення з питання, що Вас хвилює.

Терези — перевернута Справедливість

Успіх буде грати проти Вас, і Ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки, — результат може бути не на Вашу користь.

Скорпіон — перевернутий Король пентаклей

У цьому положенні карта говорить, що Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. Постарайтеся не переробляти цього дня, присвятіть час відпочинку та хобі.

Стрілець — Вісімка жезлів

Ця карта ще відома як "Швидкість", вона символ натхнення, осяяння, творчого успіху. Скоро вам може випасти щасливий шанс, не проґавте його.

Козоріг — перевернутий Паж жезлів

Ви можете бути схильними до невиправданого ризику та впертості, що може зашкодити Вам. Також карта може попереджати про погані новини або важливі звістки, що прийшли із запізненням.

Водолій — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні картка попереджає, що можливості можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Риби — перевернута Смерть

Нехай вас не лякає назва карти та її положення. У цьому випадку вона означає, що Ви, швидше за все, будете чинити опір змінам, які неминучі. Також у цей день можливі незначні втрати чи дрібні неприємності, але у глобальному плані це нічого не змінить. Карта радить не чинити опір неминучому. Тоді Вам вдасться вийти на новий рівень.