Партнер вас більше не кохає: як це зрозуміти та що робити

Читать на русском
Автор
725
6 ознак, що кохання пройшло
6 ознак, що кохання пройшло. Фото freepik.com

Можливо, настав час поговорити та поставити крапку

Відносини не можуть бути ідеальними. Періодично партнери проживають всілякі злети та падіння. Але раптом може здатися, що вас більше не люблять. Відверта розмова — найкращий спосіб прояснити, на якому етапі стосунки. Але перш ніж порушувати тему, варто оцінити тривожні сигнали.

За версією Glamour, є шість ознак того, що ваш партнер вас більше не кохає.

Байдужість до вас й ваших справ. Якщо людині нецікаві ваші почуття і вона не хоче говорити про вас і ваші проблеми (наприклад, як справи на роботі), можливо, щось не так. Особливо якщо раніше він цікавився цими питаннями.

Ви проводите менше часу разом. Партнер скасовує плани, більше не запрошує на побачення чи прогулянки, воліє проводити вихідні з кимось, але не з вами, можливо, почуття згасли. Адже коли люди по вуха закохані одне в одного, вони проводять разом максимально можливу кількість часу.

Відсутність знаків уваги з боку партнера — ще одна ознака того, що стосунки змінилися. Подумайте, чи ваш партнер ще проявляє романтичні жести? Згадайте, коли ви востаннє чули від нього комплімент?

Уникає близькості. Спроба скоротити до мінімуму або уникнути контакту з іншою людиною може вказувати на відсутність глибоких почуттів та інтересу.

Ви його дратує. Чи відчуваєте ви, що ваша поведінка дратує партнера? Чи він каже про це прямо? А може, йдеться про поведінку чи риси характеру, які в минулому він знаходив чарівними чи кумедними? Якщо відповідь (хоч би) на одне з цих питань позитивна, партнер, ймовірно, втратив інтерес і його почуття згасли.

Ще один тривожний сигнал пов’язаний із темою спільного майбутнього. Небажання говорити про спільне майбутнє явно говорить, що ваш партнер може мати інші плани на життя, але, можливо, не готовий сказати про це вголос. В цьому випадку думки "мій партнер мене більше не любить" цілком виправдані.

Якщо описані вище ознаки вам знайомі, не поспішайте засмучуватися. Насамперед варто почати з чесної та спокійної розмови. Розкажіть партнерові про свої побоювання. А далі все залежатиме від того, що ви почуєте у відповідь.

Раніше "Телеграф" розповідав про ознаки недовгих стосунків. Іноді можна на ранніх стадіях зрозуміти, що поряд з вами не та людина.