Стосунки приречені від самого початку: 6 тривожних сигналів

Читать на русском
Автор
Як не розчаруватися у партнері Новина оновлена 07 липня 2024, 23:31
Як не розчаруватися у партнері. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Кохання сліпе, але є речі, які важко не помітити

Початок нових стосунків може бути надзвичайно захопливим. Впізнавати нову людину, ходити на побачення та робити щось нове разом — цей цукерково-букетний період не має собі рівних.

Але навіть у цьому фонтані яскравих емоцій можна побачити ранні ознаки відсутності майбутнього стосунків. Якщо випустити їх з уваги, у майбутньому це може дорого обійтися.

Тривожні сигнали на ранніх стадіях стосунків перераховує Glamour.

Що руйнує стосунки із самого початку

1. Ревнощі. Від цього почуття погано всім — і тому, хто ревнує, і кого ревнують. Іноді ревнощі виправдані, але часто вони бувають безпричинними та заважають нормальному розвитку стосунків. Зрештою це почуття вбиває кохання.

2. Надмірний контроль. У стосунках важливо, щоб обидві сторони мали волю. На початку стосунків не потрібно поспішати, важливо, щоб дві людини могли зберегти свою ідентичність, мати своїх друзів та заняття. Тотальний контроль дратує. Необхідно замислитися, — якщо немає довіри й свободи на початку стосунків, то що буде потім.

3. Брехня абсолютно неприпустима. Довіра – основа будь-яких стосунків. Без неї нічого не працює. Чи варто будувати стосунки з людиною, яка бреше з самого початку?

4. Відсутність самостійності. Жити з батьками дорослій людині дивно, особливо якщо є можливість жити окремо. Доросла людина хоче бути у стосунках із дорослим, а не з "підлітком", який все ще чіпляється за своє "гніздо". Відсутність самостійності та незалежності у певному віці є великою проблемою.

5. Відстороненість. Як і тотальний контроль це може дратувати та насторожувати. Індивідуалізм, час для себе та свобода важливі, але перестаратися не можна. Добрі слова, близькість, побачення та якісне проведення часу разом необхідні для побудови здорових стосунків.

6. Невизначеність. Кохання чи ні? Стосунки чи просто флірт? Грати чиїмись почуттями неприпустимо. Результатом цього будуть невдалі, дуже короткі стосунки чи нещасливе кохання. Той, хто грає в ігри, має розуміти, що його дії мають серйозні наслідки. Постійна невизначеність нестерпна.

Раніше "Телеграф" розповідав, як допомогти нерішучому чоловікові подолати свої страхи.