Як зрозуміти, що стосунки не мають майбутнього: 5 тривожних ознак

Читать на русском
Автор
502
Деякі пари приречені
Деякі пари приречені. Фото Pexels

Іноді варто без зайвих емоцій подивитися на партнера

Початок любовних відносин зазвичай є справжньою ідилією. Кохані з нетерпінням чекають на побачення, проводять більшу частину часу думаючи один про одного. У цей час кожен намагається показати себе з кращого боку у нових відносинах, а емоції не дають побачити риси, які можуть виявитися не відповідними очікуванням.

Про те, як дізнатися, чи є у відносин майбутнє, пише Glamour.

Як розпізнати стосунки без майбутнього

Гормони змушують нас ідеалізувати іншу людину. Ми бачимо її ідеальною і спочатку навіть не замислюємося, що в неї можуть бути вади. Однак коли перші емоції вщухають, нерідко виникають розбіжності у поглядах на майбутнє. Якщо виникли сумніви, що такі стосунки зможуть тривати довго, зверніть увагу на наступні 5 ознак.

1. Відсутність загальних планів. Мається на увазі не п’ятирічний план на стосунки з малознайомою людиною. Але якщо ваші стосунки тривають уже якийсь час і ні у вас, ні у вашого партнера немає якихось спільних цілей, саме час поговорити про це. Чи бачите себе разом через кілька років? Чи є у вас спільні мрії, бачення спільного життя та чи маєте ви однакові погляди на створення сім’ї? Якщо ні, подумайте, чи варто продовжувати такі стосунки.

2. Байдужість у відносинах. Відсутність емоцій, суперечок, байдужість з боку одного з партнерів часто означає, що почуття закінчилися, і ви застрягли у стосунках без майбутнього. Здорові стосунки не завжди пов’язані з сильними емоціями, але й без них не можна говорити про кохання.

3. Незадовільне сексуальне життя. Якщо ви відчуваєте незадоволеність відносинами або підозрюєте, що партнер втратив інтерес до сексу, вам слід якнайшвидше порушити цю тему. Варто пам’ятати, що близькість може змінюватись. Але якщо пристрасть згасає з кожним днем, варто задуматися, чи справді ці відносини мають майбутнє.

4. Відсутність довіри. Здорові стосунки мають бути засновані на довірі. Це основа щасливих (та тривалих) стосунків. Нещирість та зрада з боку одного із партнерів швидко призведуть до проблем у відносинах. Брехня у відносинах — це явний червоний прапорець, який ніколи не слід ігнорувати.

5. Погані стосунки з іншими людьми. На це варто звернути особливу увагу на початку стосунків. Груба поведінка щодо друзів, колег чи офіціантів у ресторанах – дуже поганий знак для майбутнього. Адже характер людини можна дізнатися з того, як вона ставиться до тих, хто, як кажуть, нічого не може їй дати. Також важливо те, як людина говорить про колишніх коханих.

Раніше ми розповідали про явні ознаки того, що кохання пройшло і стосунки скоро завершаться.