Терезам допоможе медитація, а Рибам краще відкласти важливі справи: гороскоп Таро на 15 вересня 2024

Читать на русском
Автор
813
Гороскоп Таро, на що сьогодні чекати 15 вересня Новина оновлена 15 вересня 2024, 08:55
Гороскоп Таро, на що сьогодні чекати 15 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Останній день тижня буде наповнений різними подіями

Неділя, 15 вересня, обіцяє бути днем контрастних емоцій та подій для кожного знака Зодіаку. Для когось відкриються можливості для особистого зростання та саморозвитку, а у когось з’являться перешкоди, які можуть вимагати обачності та терпіння. Для одних цей час, щоб сповільнитись та обміркувати свої дії, для інших — шанс на зміни та оновлення. Проте загальне послання дня — зберігати внутрішній баланс, уникати спонтанних рішень та звертати увагу на деталі.

Такий прогноз дали карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа". Погляньмо, що підготували карти для кожного знака на сьогодні.

Овен — перевернута Жриця

Сьогодні у Вас можуть раптово спливти якісь проблеми, при цьому розум буде затьмарений, що тільки посилить ситуацію. Постарайтеся менше виявляти емоції та не робити необдуманих вчинків.

Телець — Колісниця

Швидше за все, ваші емоції відійдуть на другий план і головним буде розум. Тому неділя стане дуже вдалою для розв'язання важливих питань, позбавлення всього зайвого і старого, початку здорового способу життя.

Близнюки — Сімка пентаклей

Друга назва цієї карти "Наполегливість" і вона каже, що Ви отримали якийсь результат своєї праці, але з якихось причин не дуже їм задоволені, можливо, у Вас були інші очікування, а то й зовсім Вам було потрібно що щось інше. Порада карти: сьогодні не приймайте поки що важливих рішень, сповільніться та проведіть час із близькими.

Рак — Лицар жезлів

Цей лицар рвучкий, правдивий, відважний і завжди готовий відстояти своє. Він може вказувати на те, що найближчим часом на Вас чекають зміни, і зовсім не обов’язково вони будуть приємними. Можливі сварки та несподіванки, проте водночас вони можуть відкрити нові можливості для зростання. Також ця мапа може вказувати на швидкий переїзд.

Лев — перевернута Трійка жезлів

Незабаром у Вас може все впасти з рук, задумані плани — не реалізуватися, і, щобільше, можуть виникнути проблеми із порозумінням із колегами. Постарайтеся не хапатися за все одразу, інакше нічого не доведете до кінця.

Діва — перевернутий Блазень

У цьому положенні карта говорить про людину, яка вхопилася за все відразу, через що марно розтрачує ресурси і не може закінчити нічого розпочатого. Ви можете бути схильні до імпульсних і необдуманих вчинків, так що постарайтеся не вирішувати нічого важливого і дати собі перепочити.

Терези — Зірка

Як ніколи легко буде реалізувати Ваші мрії та таланти. Ви будете "в ресурсі" для самореалізації. Навіть якщо ніколи раніше не робили цього, займіться медитацією. Це може допомогти Вам відкрити внутрішні таланти або знайти вихід зі складної ситуації.

Скорпіон — Дев’ятка кубків

Ця карта ще називається "Владика матеріального щастя", і вона обіцяє, що найближчим часом Ваші маленькі забаганки здійсняться, віра, удача та добробут будуть на вашому боці.

Стрілець – перевернута Справедливість

Успіх буде грати проти Вас, і Ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки, — результат може бути не на Вашу користь.

Козоріг — перевернутий самітник

Ця карта вказує на те, що сьогоді хтось чи щось може турбувати Ваш спокій, Ви схилятиметеся сперечатися з усім світом і дарма ігнорувати чужу допомогу.

Водолій — перевернута Дев’ятка пентаклів

У звичайному положенні ця карта обіцяє достаток, але перевернутою попереджає про нерозсудливість і фінансові втрати, можливо, Ви десь не прислухаєтеся до поклику серця, приймете невірне рішення і помилитеся. Це може стосуватися як роботи, і домашніх справ, сім’ї, друзів.

Риби — перевернута П’ятірка мечів

Це Владика поразки, і вона попереджає, що у Вас може щось піти не за планом, звалитися раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть усі важливі справи.