Так ви ще кабачок не готували: приготуйте з нього вишукану пасту
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Просто пальчики оближеш!
Чого тільки не готували господині з кабачка! Його тушкують з цибулькою, додають до омлетів, смажать кружечками з часниковим соусом або роблять оладки.
Сьогодні ми пропонуємо ще один цікавий варіант приготування цього овочу. З кабачка можна приготувати пасту, рецептом якої з нами поділилися на Instagram-сторінці "oliakobyk".
Як приготувати пасту з кабачка
Інгредієнти:
- куряче філе – 1 шт.;
- кабачок – 1 шт.;
- помідор – 1 шт.;
- твердий сир – 100 г;
- сметана – 100 г;
- часник – 1 зубчик або гранульований;
- олія для смаження – 1 ст. л.;
- кріп;
Спосіб приготування:
- Куряче філе нарізати на шматочки, посолити, поперчити.
- Обсмажити м'ясо до золотистої скоринки.
- Кабачок та помідор нарізати паличками.
- Додати до курки та ще тушкувати ще 5 хвилин.
- Додати сметану, спеції, часник і перемішати.
- В кінці посипати твердим сиром і кропом.
Раніше ми писали, як приготувати вафлі з кабачка. У такому вигляді кабачок з'їдять навіть діти.