Так ви ще кабачок не готували: приготуйте з нього вишукану пасту

Читать на русском
Автор
Смачна та ситна страва
Смачна та ситна страва. Фото 1000.menu

Просто пальчики оближеш!

Чого тільки не готували господині з кабачка! Його тушкують з цибулькою, додають до омлетів, смажать кружечками з часниковим соусом або роблять оладки.

Сьогодні ми пропонуємо ще один цікавий варіант приготування цього овочу. З кабачка можна приготувати пасту, рецептом якої з нами поділилися на Instagram-сторінці "oliakobyk".

Як приготувати пасту з кабачка

Інгредієнти:

  • куряче філе – 1 шт.;
  • кабачок – 1 шт.;
  • помідор – 1 шт.;
  • твердий сир – 100 г;
  • сметана – 100 г;
  • часник – 1 зубчик або гранульований;
  • олія для смаження – 1 ст. л.;
  • кріп;

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе нарізати на шматочки, посолити, поперчити.
  2. Обсмажити м'ясо до золотистої скоринки.
  3. Кабачок та помідор нарізати паличками.
  4. Додати до курки та ще тушкувати ще 5 хвилин.
  5. Додати сметану, спеції, часник і перемішати.
  6. В кінці посипати твердим сиром і кропом.

Раніше ми писали, як приготувати вафлі з кабачка. У такому вигляді кабачок з'їдять навіть діти.