Візьміть тортилью та пару яєць: сніданок буде на столі за лічені хвилини

Читати російською
Автор

Такий сніданок вам точно сподобається

Дехто любить починати ранок з солодких сніданків, таких як вівсянка з ягодами, солодкі тости у яйці або ж панкейки з шоколадною пастою. Інші ж надають перевагу солоним стравам, вважаючи їх ситнішими: омлетам, гарячим бутербродам або лінивим хачапурі.

Чудовим варіантом також буде приготувати сніданок у тортильї. Для цього вам знадобиться, власне, тортилья, яйця, сир та овочі. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "polli cooking".

Як приготувати сніданок у тортильї з беконом, овочами та сиром

Інгредієнти:

  • тортилья/лаваш;
  • яйця – 2-3 шт.;
  • сир;
  • томати чері;
  • зелень;
  • спаржа;
  • томати;
  • сіль та спеції за смаком;

Спосіб приготування:

  1. Тортилью викласти у форму для запікання.
  2. В неї розбити яйця.
  3. Зверху викласти шматочки бекону та натерти сир.
  4. Помідори розрізати на половинки, викласти зверху.
  5. Додати зелень та спаржу.
  6. Запікати у розігрітій до 200 градусів духовці близько 10 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати ніжні тости з полуницею. Цей сніданок стане вашим улюбленим.