Цей сніданок стане вашим улюбленим: готуємо ніжні тости з полуницею

Читать на русском
Автор
Простий рецепт французьких тостів із полуницею
Простий рецепт французьких тостів із полуницею. Фото Canva

Такі тости готуються дуже просто

Сніданок вважається швидким прийомом їжі, бо зазвичай люди поспішають зранку на роботу. Тому хочеться приготувати щось і смачне, і поживне за короткий час. Вдалим літнім варіантом будуть французькі тости з полуницею. Також на ранок чудово смакуватимуть оладки з цією ягодою.

Сніданок, що складається з тостів, полуниці та вершкового крему — смакота, яка зарядить енергією надовго, пише Shuba.life. Перевага цієї страви у тому, що вона швидко готується та не потребує великої кількості продуктів. А ще куштуючи такий сніданок, ви зможете поринути в атмосферу Парижу та отримати заряд бадьорості.

Інгредієнти

  • Курячі яйця — 1 шт.;
  • мигдалеве молоко — 60 мл.;
  • цукор — 40 г.;
  • ванільний екстракт — 8 мл.;
  • вершковий сир — 50 г.;
  • полуниця — 10 шт.;
  • тостовий хліб — 4 шт.;
  • цукрова пудра — за смаком.

Спосіб приготування

  1. В одну місткість збиваємо яйце, молоко, половину цукру і ваніль. Повинна вийти однорідна маса.
  2. В іншу миску вносимо вершковий сир і решту цукру, та ретельно розмішуємо. Мастимо цю пасту на хліб.
  3. Нарізаємо полуницю та ставимо її на одну скибку хліба. Тоді зверху ставимо інший шматок хліба, щоб утворити бутерброд. Робимо стільки тостів, скільки нам потрібно.
  4. У заздалегідь приготовану яєчну рідину починаємо занурювати наш "склеєний" хліб.
  5. Наливаємо на сковорідку трохи олії та розігріваємо її.
  6. Кожен бутерброд смажимо 3-5 хвилин з двох сторін. Має з'явитися легка золотиста скоринка.
  7. Щоб прикрасити наші тости, можна посипати їх цукровою пудрою та полити кленовим сиропом. Смачного!

Раніше "Телеграф" писав, як приготувати швидкий сніданок в умовах відключень світла. Таку страву зробить навіть дитина.