Будете ситими до обіду: як приготувати сніданок з сезонними овочами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Смачний та простий сніданок з бюджетних продуктів](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/f/01/a541ef24-49d43f789e8b702135cbb21ef59bb01f.jpg?v=6829_1)
Таку страву можна готувати щодня трохи змінюючи інгредієнти
Дехто надає перевагу солодким сніданкам, таким як вівсяна каша з ягодами, сирна запіканка або ж сирники. Інші ж полюбляють солоні страви, які вважаються ситнішими: омлети, гарячі бутерброди чи ліниві хачапурі.
Сьогодні ми хочемо поділитися іще одним варіантом смачного сніданку, з'ївши який ви забудете про їжу до обіду. Йдеться про яєшню з овочами у лаваші, інформують на Instgaram-сторінці "kathycoooks".
Як приготувати яєчню з овочами в лаваші
Інгредієнти:
- лаваш – 1 шт.;
- яйця – 4 шт.;
- чері – за смаком;
- спаржа – до смаку;
- бебі моцарела – за смаком;
- спеції – будь-які улюблені;
- свіжий шпинат – 20 г;
Спосіб приготування:
- На тортилью викласти яйця.
- Добре посолити та поперчити.
- Зверху покласти очищену спаржу.
- Покласти листя шпинату, помідори чері та бебі моцарелу.
- Посипати улюбленими спеціями.
- Поставити у заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 20 хвилин.
Раніше ми писали, як зробити тости з полуницею. Цей сніданок стане вашим улюбленим.