Візьміть тортилью та пару яєць: сніданок буде на столі за лічені хвилини

Читать на русском
Автор
Будете почуватися ситими до обіду
Будете почуватися ситими до обіду. Фото pixabay.com

Такий сніданок вам точно сподобається

Дехто любить починати ранок з солодких сніданків, таких як вівсянка з ягодами, солодкі тости у яйці або ж панкейки з шоколадною пастою. Інші ж надають перевагу солоним стравам, вважаючи їх ситнішими: омлетам, гарячим бутербродам або лінивим хачапурі.

Чудовим варіантом також буде приготувати сніданок у тортильї. Для цього вам знадобиться, власне, тортилья, яйця, сир та овочі. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "polli cooking".

Як приготувати сніданок у тортильї з беконом, овочами та сиром

Інгредієнти:

  • тортилья/лаваш;
  • яйця – 2-3 шт.;
  • сир;
  • томати чері;
  • зелень;
  • спаржа;
  • томати;
  • сіль та спеції за смаком;

Спосіб приготування:

  1. Тортилью викласти у форму для запікання.
  2. В неї розбити яйця.
  3. Зверху викласти шматочки бекону та натерти сир.
  4. Помідори розрізати на половинки, викласти зверху.
  5. Додати зелень та спаржу.
  6. Запікати у розігрітій до 200 градусів духовці близько 10 хвилин.

Раніше ми писали, як приготувати ніжні тости з полуницею. Цей сніданок стане вашим улюбленим.