Візьміть тортилью та пару яєць: сніданок буде на столі за лічені хвилини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Будете почуватися ситими до обіду](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/22/fae028a8-a83b8373c705c6b3864ada0aef594224.jpg?v=4513_1)
Такий сніданок вам точно сподобається
Дехто любить починати ранок з солодких сніданків, таких як вівсянка з ягодами, солодкі тости у яйці або ж панкейки з шоколадною пастою. Інші ж надають перевагу солоним стравам, вважаючи їх ситнішими: омлетам, гарячим бутербродам або лінивим хачапурі.
Чудовим варіантом також буде приготувати сніданок у тортильї. Для цього вам знадобиться, власне, тортилья, яйця, сир та овочі. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "polli cooking".
Як приготувати сніданок у тортильї з беконом, овочами та сиром
Інгредієнти:
- тортилья/лаваш;
- яйця – 2-3 шт.;
- сир;
- томати чері;
- зелень;
- спаржа;
- томати;
- сіль та спеції за смаком;
Спосіб приготування:
- Тортилью викласти у форму для запікання.
- В неї розбити яйця.
- Зверху викласти шматочки бекону та натерти сир.
- Помідори розрізати на половинки, викласти зверху.
- Додати зелень та спаржу.
- Запікати у розігрітій до 200 градусів духовці близько 10 хвилин.
Раніше ми писали, як приготувати ніжні тости з полуницею. Цей сніданок стане вашим улюбленим.