Трендова стрижка літа 2024: співачка Ліда Лі показала, як стильно носити піксі (фото, відео)

Читать на русском
Автор
Ліда Лі показала, як стильно носити трендову стрижку піксі Новина оновлена 02 липня 2024, 10:01
Ліда Лі показала, як стильно носити трендову стрижку піксі. Фото https://www.instagram.com/lidalee_official/

Співачка кардинально змінила імідж і з’явилася із короткою стрижкою

Літо – час змін та відпусток. Саме в цей період більшість жінок наважуються на зміну зачіски чи стилю. Так, справжнім трендом літа 2024 року стала коротка і стильна стрижка піксі. Як її стильно носити яскраво продемонструвала співачка Ліда Лі.

Артистка спочатку носила коротке пряме каре і ця зачіска була її фішкою, яка додавала їй впізнаваності та допомагала вирізнятися серед інших артистів. Однак після змін у житті та тимчасової перерви у веденні блогу в Instagram Ліда Лі повернулася до шанувальників у абсолютно новому іміджі. Вона зробила коротку трендову стрижку піксі, яка їй неймовірно пасує.

Ліда Лі, стрижка
Ліда Лі змінила каре на піксі у новому кліпі

Ліда Лі спочатку з’явилася в новому кліпі, де прямо показала, як знімає перуку з каре і постає із короткою стрижкою. А потім почала демонструвати у соцмережі свої нові образи з піксі.

Модниці можуть підглянути, як можна укладати навіть таку коротку стрижку. Судячи з фото та відео, Ліда Лі використовує фіксуючі засоби, та робить укладання не лише за допомогою стилістів, а й сама.

Стрижка піксі дуже універсальна, вона підходить до різної форми обличчя і до того ж пасує як молодим дівчатам, так і старшим жінкам. Вона легко укладається, не потребує додаткових аксесуарів і завжди виглядає свіжо та стильно.

Надихайтеся образами Ліди Лі та сміливо експериментуйте. Можливо стрижка піксі стане вашою улюбленою цього літнього сезону.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Олена Зеленська з’явилася з елегантним укладанням, яке можна повторити вдома. Дивіться, як зробити зачіску, як у першої леді.