Гора смакоти з курячого філе та півкабачка: відмовитеся навіть від звичайних котлет
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 511
Один інгредієнт — і котлети вийдуть фантастичними
Кабачок — король сезону. Ми готували з цього овочу і овочеві оладки, і кабачкову ікру, і навіть повітряні мафіни.
Однак кабачок не втомлюється дивувати — досвідчені кулінари додають його до котлет. Завдяки овочу улюблені биточки стануть соковитішими. Спробуйте приготувати їх за рецептом "Главреда" — і близькі ахнуть від насолоди.
Як приготувати м’ясні котлети з кабачком
Інгредієнти:
- куряче філе — 1 шт.;
- кабачок — 1/2 шт.;
- помідор — 1 шт.;
- куряче яйце — 1 шт.;
- борошно — 2 — 3 ст. л;
- сир твердий — 80 г;
- сіль, перець, копчена паприка — за смаком;
- кріп.
Спосіб приготування:
- Куряче філе ретельно миємо та нарізаємо маленькими кубиками.
- Помідор миємо, за бажанням, знімаємо шкірку і нарізаємо такими ж невеликими кубиками.
- Твердий сир натираємо на дрібній тертці. На такій терці натираємо кабачок і віджимаємо з нього рідину.
- Змішуємо підготовлені інгредієнти.
- В масу додаємо борошно, нарізаний кріп, спеції та куряче яйце. Ретельно все перемішуємо та формуємо котлети.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо котлети та обсмажуємо їх на середньому вогні з обох боків до золотистої скоринки.
Соковиті котлети подаємо з улюбленою кашею. Також на гарнір можна подати картопляне пюре.