Гора смакоти з курячого філе та півкабачка: відмовитеся навіть від звичайних котлет

Читать на русском
Автор
547
Соковиті котлети з кабачком
Соковиті котлети з кабачком. Фото vazhnoznat.com

Один інгредієнт — і котлети вийдуть фантастичними

Кабачок — король сезону. Ми готували з цього овочу і овочеві оладки, і кабачкову ікру, і навіть повітряні мафіни.

Однак кабачок не втомлюється дивувати — досвідчені кулінари додають його до котлет. Завдяки овочу улюблені биточки стануть соковитішими. Спробуйте приготувати їх за рецептом "Главреда" — і близькі ахнуть від насолоди.

Як приготувати м’ясні котлети з кабачком

Інгредієнти:

  • куряче філе — 1 шт.;
  • кабачок — 1/2 шт.;
  • помідор — 1 шт.;
  • куряче яйце — 1 шт.;
  • борошно — 2 — 3 ст. л;
  • сир твердий — 80 г;
  • сіль, перець, копчена паприка — за смаком;
  • кріп.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе ретельно миємо та нарізаємо маленькими кубиками.
  2. Помідор миємо, за бажанням, знімаємо шкірку і нарізаємо такими ж невеликими кубиками.
  3. Твердий сир натираємо на дрібній тертці. На такій терці натираємо кабачок і віджимаємо з нього рідину.
  4. Змішуємо підготовлені інгредієнти.
  5. В масу додаємо борошно, нарізаний кріп, спеції та куряче яйце. Ретельно все перемішуємо та формуємо котлети.
  6. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо котлети та обсмажуємо їх на середньому вогні з обох боків до золотистої скоринки.

Соковиті котлети подаємо з улюбленою кашею. Також на гарнір можна подати картопляне пюре.