Троянди будуть цвісти довго: ось що треба додати в ґрунт

Читать на русском
Автор
751
Дієві добрива для троянд
Дієві добрива для троянд. Фото freepik.com

Певні засоби покращать цвітіння

У теплі пори року кортить насолоджуватися красивим цвітінням троянд. Це цілком реально, якщо за ними доглядати. Особливо важливо не забувати про внесення добрив для рослини. Є натуральні продукти, які можуть стати чудовим підживленням.

Садівники поділилися, що для хорошого цвітіння трояндам потрібен фосфор і калій. Такі речовини містяться в покупних засобах. Однак можна не витрачатися і використати натуральні засоби, пише видання "На пенсії".

Оптимально удобрювати троянди кавовою гущею та шкіркою від бананів. Такий метод підійде, якщо у вас є невеличкий сад з цими квітами. Як у гущі з кави, так і в банановій шкірці — досить багато калію, який потрібен трояндам.

Використовувати ці засоби — дуже просто. Поріжте шкірку від банана на шматки й покладіть в землю біля квітів. Шкірку можна також сушити й потім вносити в ґрунт.

Щодо гущі, то коли випили каву, просто не виливайте її залишки. Натомість збирайте їх і сушіть. Перевага кави у тому, що вона розпушує землю та наповнює її азотом.

Раніше "Телеграф" писав про те, які квіти варто посадити на ділянці вже в червні. Вони будуть красиво цвісти та ще й стануть корисними для інших рослин.