Ці пʼять квітів стануть окрасою вашого саду: посадіть їх вже зараз

Читать на русском
Автор
Перелік рослин, які треба посадити на ділянці в червні
Перелік рослин, які треба посадити на ділянці в червні. Фото Canva

Такі рослини вдало доповнять будь-яку ділянку

Літо — активний сезон для садівників, адже роботи за рослинами є достатньо — полити, підрізати, підживити. Окрім того, ще можна посадити деякі види квітів, які будуть красиво цвісти та радувати вас своїм виглядом. Також важливо знати, чим удобрити троянди для пишного цвітіння.

У червні хорошою ідеєю є посадити рослини, які будуть корисними для саду, а також ті, які мають красивий вигляд. Actualno.com зібрало п'ять найкращих варіантів для посадки в червні.

Календула

Перевага цієї рослини у тому, що вона здатна своїм ароматом привабити комах, які запилюють рослини. Натомість шкідників вона відлякує. Календулу також можна садити поруч із огірками, помідорами, кабачками, морквою.

Жоржини

Жоржини краще садити саме влітку, бо їм потрібно мінімум 6-8 годин сонячного світла у день. За ними потрібен такий догляд, як за однорічними рослинами — розпушування, прополювання та поливи.

Гладіолус

Ці квіти однозначно варті вашої уваги, бо просто розкішно цвітуть. Вони стають окрасою будь-якого простору своїми високими стеблами та великими широкими квітами. Для посадки важливо брати якісні та великі цибулини.

Лаванда

Лаванда є стійкою до високих температур, тому підійде для літньої посадки. Вона приваблює комах-запилювачів своїм неймовірно приємним ароматом. Для її посадки потрібна висока ділянка, захищена від відтрів.

Чорнобривці

Жовтогарячі, оранжеві, червоні чорнобривці не лише красиво виглядають, а й також, як інші рослини, стають приманкою для запилювачів. До того ж вони не вимагають багато догляду, чим полегшують роботу садівникам.

Раніше "Телеграф" писав, які рослини відлякують бридких комах. Їх не так багато, але ви їх добре знаєте.