Сокочавилка не знадобиться: як без зусиль вичавити сік з лимона

Читать на русском
Автор
Ви вичавите сік з лимона без зайвих зусиль
Ви вичавите сік з лимона без зайвих зусиль. Фото postfactum.info

Цей лайфхак вам знадобиться

Лимон є популярним продуктом чи не на кожній кухні. Окрім того, що з цього цитрусового виходять чудові лимонади і його додають до чаю, лимон ще також використовують під час готування риби чи салатів.

Саме в такому випадку, коли лимонного соку потрібно небагато і сокочавилку використовувати недоречно, можна скористатися лайфхаком, аби видобути кілька крапель. Яким саме — розповідають на порталі "Ukr.Media".

Як вичавити сік з лимона без зусиль

Підготуйте лимон: Ретельно вимийте лимон під теплою водою, щоб видалити забруднення. Потім покатайте його по твердій поверхні, трохи натискаючи, щоб розм’якшити м'якуш і збільшити кількість соку, що виділяється.

Підготуйте трубочку: Візьміть пластикову або металеву трубочку, яка має достатню жорсткість, щоб пробити шкірку лимона.

Проткніть лимон: Знайдіть м’яку точку на лимоні, зазвичай це буде верхня або нижня частина лимона (полюси). Обережно вставте трубочку в лимон, натискаючи і обертаючи її, щоб проткнути шкірку і дістатися до м’якоті. Потрібно, щоб трубочка ввійшла досить глибоко, щоб дістатися до соку.

Вичавіть сік: Після того, як трубочка вставлена, натисніть на лимон і повільно стисніть його. Сік почне витікати через трубочку і вам залишиться лише підставити чашку.

Зберіть сік: Якщо вам потрібно більше соку, повторіть процес, вставивши трубочку в інше місце лимона.

Цей метод дуже простий і зручний, особливо коли вам потрібна невелика кількість лимонного соку без використання додаткових інструментів.

Раніше ми писали, в якій позі найкраще спати у спеку. Ці лайфхаки допоможуть охолонути в літню ніч.