Сирники вийдуть ніжними та пишними: рецепт, який у всіх вийде
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 788
Смачний сніданок за пару помахів руки
Пишні, ніжні сирники люблять практично все: простий рецепт і гарантовано смачний результат. Однак при простоті, що здається, часто ця страва не виходить: то скоринка прилипне до сковороди, то сирники не просмажаться.
Тому хочеться завжди мати під рукою рецепт сирників, які точно вийдуть. Саме таким ми із "Вікна" і поділимося. Таким сніданком близькі захочуть поласувати знову і знову.
Як приготувати сирники
Інгредієнти:
- 1 кг сиру (5% жирності);
- 2 курячі яйця;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- 5 ст. л. цукру;
- 4 ст. л. борошна;
- олія для обсмажування сирників.
Спосіб приготування:
- Сир відправляємо в миску. До нього додаємо яйця, ванільний та звичайний цукор. Все ретельно перемішуємо.
- В отриману сирну масу додаємо борошно, знову все перемішуємо.
- Від загальної маси беремо невелику кількість, формуємо кульку і злегка її притискаємо.
- Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо заготовки та обсмажуємо на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку.
- Готові сирники викладаємо на тарілку і прикрашаємо на свій смак — наприклад, ягодами або цукровою пудрою.
Подаємо зі сметаною та улюбленою кавою. Смачного.