Сирники вийдуть ніжними та пишними: рецепт, який у всіх вийде

Читать на русском
Автор
770
Класичний рецепт улюблених сирників
Класичний рецепт улюблених сирників. Фото prostoway

Смачний сніданок за пару помахів руки

Пишні, ніжні сирники люблять практично все: простий рецепт і гарантовано смачний результат. Однак при простоті, що здається, часто ця страва не виходить: то скоринка прилипне до сковороди, то сирники не просмажаться.

Тому хочеться завжди мати під рукою рецепт сирників, які точно вийдуть. Саме таким ми із "Вікна" і поділимося. Таким сніданком близькі захочуть поласувати знову і знову.

Як приготувати сирники

Інгредієнти:

  • 1 кг сиру (5% жирності);
  • 2 курячі яйця;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 5 ст. л. цукру;
  • 4 ст. л. борошна;
  • олія для обсмажування сирників.

Спосіб приготування:

  1. Сир відправляємо в миску. До нього додаємо яйця, ванільний та звичайний цукор. Все ретельно перемішуємо.
  2. В отриману сирну масу додаємо борошно, знову все перемішуємо.
  3. Від загальної маси беремо невелику кількість, формуємо кульку і злегка її притискаємо.
  4. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо заготовки та обсмажуємо на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку.
  5. Готові сирники викладаємо на тарілку і прикрашаємо на свій смак — наприклад, ягодами або цукровою пудрою.

Подаємо зі сметаною та улюбленою кавою. Смачного.