Котлети стануть ще соковитішими: який сезонний овоч додати до фаршу

Читати російською
Автор

Сподобаються усім членам сім'ї

Весною кабачки купують за завищеними цінами, аби насолодитися смаком улюбленого овочу, а влітку готують безліч страв та не знають, куди його подіти. Так, з нього готують оладки, смажать кружальцями, роблять торти чи запіканки.

Чудовим варіантом також стане додати цей сезонний овоч до фаршу на котлети. У такому випадку страва стане ще соковитішою та смачнішою, інформують Instagram-сторінці "radostina_ksenia".

Як приготувати котлети з кабачком

Інгредієнти:

  • філе – 1 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • борошно – 1-2 ст. л.;
  • яйце – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • часник – 1 зуб.;
  • спеції;

Спосіб приготування:

  1. Філе, цибулю, часник і кабачок пропустити через м'ясорубку.
  2. Додати яйце, спеції та трохи борошна, перемішати.
  3. Обсмажити котлети з обох боків до готовності.

Раніше ми писали, як приготувати вафлі з кабачка. У такому вигляді його з'їдять навіть діти.