Смачніших ви не пробували: ароматні кабачкові оладки з сиром
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Ці оладки стануть вашим улюбленим сніданком](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/ad/f758b0b7-26d6bffbd71bdb09899617e96d25cad1.jpg?v=5567_1)
Ароматні оладки, які дуже просто приготувати
Кабачки — смачний і корисний овоч, в якого можна приготувати багато ароматних страв. Наприклад, соковиту запіканку для усієї родини. Тепер ділимося рецептом ароматних оладків з сиром, які дуже просто приготувати.
Ця страва може стати ідеальним сніданком, обідом і навіть вечерею. Усі інгредієнти бюджетні. Рецептом поділилися на порталі "Сьогодні".
Як готувати кабачкові оладки з сиром
Інгредієнти:
- молоді кабачки — 2 шт;
- яйця — 3 шт;
- гранульований часник;
- сіль — на свій смак;
- мелений перець;
- петрушка;
- борошно — 3 ст. л. з гіркою;
- натертий сир — 100 г;
- олія.
Спосіб приготування:
- Кабачки ретельно промиваємо. Тремо їх на крупній тертці, додаємо трохи солі і перемішуємо. Залишаємо на 10 хвилин. Відтискаємо сік з кабачкової маси.
- Додаємо яйця, часник, борошно, натертий сир і подрібнену петрушку. Добре перемішуємо.
- Сковороду розігріваємо з олією. Ложкою викладаємо тісто, формуючи оладки. Смажимо на середньому вогні до золотистості з обох боків.
- Подаємо оладки зі сметаною, грецьким йогуртом, зеленню або часниковим соусом. Смачного!
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати смачну закуску з кабачків. Ми поділилися простим рецептом.