Додасть яскравості вашому образу: Хейлі Бібер продемонструвала модний манікюр на літо (фото)

Читать на русском
Автор
Який манікюр зробити влітку 2024
Який манікюр зробити влітку 2024. Фото Freepik

Модель віддала перевагу однотонному манікюру без малюнків і стразів

Під час створення образу важлива кожна деталь, включаючи манікюр. Якщо хочете, щоб він привертав увагу, вибирайте яскраві відтінки, як це зробила Хейлі Бібер. Яскраві та сміливі кольори допоможуть підкреслити вашу індивідуальність та додати образу ефектності.

На своїй сторінці в Instagram американська модель, яка готується вперше стати мамою, опублікувала нові знімки. Вона знялася в рекламі та "засвітила" свій новий манікюр.

Хейлі Бібер показала трендовий манікюр на літо 2024 року

Американська знаменитість стала обличчям рекламної кампанії свого косметичного бренду Rhode. Хейлі Бібер показала продукцію своєї компанії та продемонструвала яскраві червоні нігтики.

Хейлі Бібер
Хейлі Бібер показала модний манікюр

Акуратний манікюр виконаний на мигдалевих нігтях та досить простий у виконанні. Модель віддала перевагу однотонному покриттю, без малюнків, страз та інших деталей. Такий соковитий відтінок точно підкреслить будь-який літній образ, додавши яскравості та гарного настрою.

Хейлі Бібер
Ідеї манікюру від Хейлі Бібер

Червоний відтінок завжди актуальний та універсальний. Він чудово підкреслює засмагу і виглядатиме свіжо та привабливо на тлі літніх яскравих фарб.

Раніше "Телеграф" писав про ідеї літнього манікюру, які додадуть образу грайливості. Таке покриття нігтів чудово відповідає атмосфері теплого сезону.