Струнка Емілі Ратаковські показала, з чим носити трендові шорти літа (фото)

Читать на русском
Автор
Емілі Ратаковські в літньому вбранні прогулялася Нью-Йорком Новина оновлена 15 червня 2024, 20:26
Емілі Ратаковські в літньому вбранні прогулялася Нью-Йорком. Фото Getty Images

Емілі потрапила в об’єктиви камер під час прогулянки із собакою

Популярна топ-модель Емілі Ратаковські, яку "застукали" на прогулянці в одязі українського бренду, здивувала повсякденним образом. Знаменитість показала, як виглядати стильно за допомогою простих речей, зокрема, з чим поєднувати трендові шорти цього літнього сезону.

"Телеграф" повідомляє, що знаменитість вийшла на прогулянку Нью-Йорком зі своїм собакою Коломбо. Емілі обрала просте вбрання, ідеальне для літа, яке може повторити кожна дівчина.

Модель прогулялася містом у чорному топі-майці, а також джинсових шортах-бермудах, які користуються популярністю серед модниць. Такий look зірки ідеально підкреслив її струнку талію та ноги.

Емілі Ратаковські
Фото: Getty Images

Літнє вбрання Емілі доповнила чорними сонцезахисними окулярами та зручним взуттям на суцільній підошві. Волосся модель зібрала в пучок за допомогою шпильки, а з аксесуарів вибрала невеликі кільця-сережки. У руках вона тримала повідець.

Образ Емілі Ратаковський
Фото: Getty Images

"Телеграф" повідомляв раніше, що супермодель Емілі Ратаковські у день свого 33-річчя поділилася пікантними знімками. Модель показала свою струнку фігуру в бікіні.