Кіра Найтлі вперше за рік з’явилася на публіці: як зараз виглядає актриса (фото)

Читать на русском
Автор
584
Кіра Найтлі вперше за довгий час вийшла у світ Новина оновлена 20 червня 2024, 13:45
Кіра Найтлі вперше за довгий час вийшла у світ. Фото Фото Getty Images

Кіра Найтлі відвідала світський захід разом зі своїм чоловіком

Зірка фільму "Пірати Карибського моря" 39-річна Кіра Найтлі вперше за довгий час з’явилася на публіці. Актриса відвідала відкриття виставки "Imaginary Conversations: An ERDEM Collection Inspired by Duchess Deborah" в одному з найкрасивіших замків Англії.

"Телеграф" повідомляє, що компанію знаменитості склав її чоловік Джеймс Райтон. Пара гармонійно підібрала образи для такого заходу.

Голлівудська зірка з’явилася на публіці у вбранні від бренду Erdem з круїзної колекції 2025. Кіра Найтлі була в блискучій сукні-комбінації сірого відтінку з аплікацією у вигляді квітів і глибоким вирізом в області декольте, яке покривала прозора чорна тканина, а також у чорних штанах.

Кіра Найтлі
Фото: Getty Images

Свій look зірка "Піратів" доповнила чорними туфлями. Волосся знаменитості було розпущене, її руки прикрашали кілька перстнів.

Чоловік актриси Джеймс Райтон для заходу вибрав класичний чорний костюм, білу сорочку та чорного метелика. Пара дуже гармонійно виглядала разом, позуючи на тлі гарних сходів у замку.

Кіра Найтлі разом із чоловіком
Фото: Getty Images

"Телеграф" писав раніше, що 51-річна королева Летиція вразила елегантним образом у Мадриді. Королева-консорт обрала стриманий, але дуже елегантний look.