Емілі Ратаковскі "засвітила" декольте у спокусливих фото з Формули-1

Читать на русском
Автор
Емілі Ратаковскі під час прогулянки у Нью-Йорку 29 травня 2024 року Новина оновлена 02 червня 2024, 15:24
Емілі Ратаковскі під час прогулянки у Нью-Йорку 29 травня 2024 року. Фото Getty Images

32-річна знаменитість поділилася низкою ефектних кадрів

Відома модель та актриса польсько-єврейського походження може собі дозволити одягнутися у скромне вбрання, або вибрати для заходу більш "гарячий" образ. На цей раз знаменитість виклала в мережу неопубліковані фото з Формули-1.

Чемпіонат світу з автоперегонів Емілі Ратаковскі відвідувала днями у Європі. Повернувшись додому до Нью-Йорка, 32-річна модель вирішила порадувати своїх підписників в Інстаграмі, запостивши порцію спокусливих фотографій.

На знімках зірка, яка є мамою для 3-річного сина, позує у купальнику. На плавки Ратаковскі натягла чорно-білі штани оверсайз із високою талією, які підкреслювали її довгі ноги, коли вона позувала перед камерами.

Емілі Ратаковскі
Фото: instagram.com/emrata

Сам бюстгальтер виглядав із тематичної шкіряної куртки Формули-1. Такий зовнішній вигляд дозволив знаменитості не лише щедро підкреслити декольте, а й продемонструвати завидно точений живіт та тонку талію.

Емілі Ратаковскі у купальнику
Фото: instagram.com/emrata

Нагадаємо, що Емілі Ратаковскі вперше стала мамою 8 березня 2021 року. Модель народила сина від свого, вже ексчоловіка Себастьяна Беар-МакКларда, з яким знаменитість розлучилася у вересні 2022 року.

Емілі Ратаковскі у бюстгальтері
Фото: instagram.com/emrata
Емілі Ратаковскі
Фото: instagram.com/emrata

Раніше "Телеграф" повідомляв, що брат покійного актора Пола Вокера з’явився у компанії зірки "Форсажу" Віна Дізеля. Саме 35-річному Коді Вокеру вдалося завершити роль Брайана О’Коннера, яку грав його знаменитий брат у бойовику.