Емілі Ратаковські у день свого 33-річчя показала пікантні фото у бікіні

Читать на русском
Автор
Емілі Ратаковськи блиснула фігурою в бікіні Новина оновлена 07 червня 2024, 16:55
Емілі Ратаковськи блиснула фігурою в бікіні. Фото Getty Images

Свій look Емілі доповнила сорочкою та міні-шортами

Сьогодні, 7 червня, своє 33-річчя відзначає американська модель Емілі Ратаковські, яку нещодавно "підловили" в одязі українського бренду. Знаменитість любить демонструвати своє підтягнуте та струнке тіло, тому в День народження поділилася порцією нових пікантних знімків.

На своїй сторінці в Insragram американська зірка позувала в крихітному бікіні, підкресливши переваги своєї фігури. Емілі позувала у ванній кімнаті, без косметики та з розпатланим волоссям.

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські у бікіні

На першому кадрі супермодель стоїть у дверному отворі в бікіні квіткового принту, демонструючи свої пишні груди та осиню талію. Свій look вона доповнила сорочкою та міні-шортами в рожеву смужку, а також босоніжками на суцільній підошві.

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські показала фігуру у купальнику

У руці знаменитість тримає сумочку, жовту кепку та телефон. Емілі була без косметики з розпатланим волоссям. Свою публікацію вона підписала так: "Birthday gal birthdaying" ("Іменинниця святкує день народження").

Емілі Ратаковські
Модель Емілі Ратаковські

Раніше "Телеграф" розповідав, що Емілі Ратаковськи "засвітила" декольте у спокусливих фото з Формули-1. Модель показала спокусливі фото.